Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si seminte ce ocrotesc sanatatea.
Păstura conţine: proteine, aminoacizi, glucide sau hidraţi de carbon, vitamine (B1,B2,PP,C,acid folic si biotină).
Lăptişorul de matcă conţine: tiamină, riboflavină, biotină, acid folic, acid pantotenic şi cantităţi mici de vitamină C. Totodată lăptişorul de matcă conţine acizii 9 şi 10 hidroxidecenoici, produşi de glandele hipofaringiene ale albinelor, precum şi două fracţiuni cu proprietăţi similare ale acetilcolinei. De asemenea, au fost identificaţi 18 diferiţi aminoacizi, combinaţi şi liberi din care amintim: acidul aspartic, glutamic, alanină, arginină, glutamină, glicină, lizină, metionină, prolină, valină, tiamină, tirozină.
Actiune:
Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului; Contribuie la tonifierea organismului;