Silimarina – proprietati, beneficii, reactii adverse si contraindicatii
Atunci cand vorbim despre silimarina, facem referire la un complex de flavonoide extras din semintele de armurariu, planta cunoscuta sub…
Un Blog în slujba sănătății tale.
Atunci cand vorbim despre silimarina, facem referire la un complex de flavonoide extras din semintele de armurariu, planta cunoscuta sub…
Cânepa este o plantă versatilă, întrucât poate fi prelucrată în fibre, ceară, rășină sau materiale textile și este folosită, totodată,…
Originară din regiunea mediteraneană, rucola face parte din categoria legumelor crucifere, o familie de legume care abundă în substanțe nutritive…
Armurariul, Silybum marianum, cunoscut și sub denumirile de „ciulin de lapte” sau „silimarină”, este originar din Europa. Planta armurariu a…
Fulgii de ovăz la micul dejun sunt recomandați de specialiști, dar și în compoziția unor gustări sănătoase care pot fi…
Ramen-ul nu este o supă, e un simbol și o poveste, un zâmbet uman, ușor trist, încurajator în același timp,…
Subiectul consumului sâmburilor de caise este destul de controversat, unele voci spunând că aceștia sunt benefici și tratează cancerul, în…
Delicioasele semințe de floarea-soarelui nu sunt doar o simplă gustare; ele au o mulțime de beneficii. Totuși, trebuie consumate cu…
Paella este o mancare traditionala valenciana, un amestec colorat de orez si diverse tipuri de carne, asezonat cu numeroase plante…
Dacă te întrebi cum poți îmbina utilul cu plăcutul în materie de sănătate, atunci consumă mai multe citrice. Pe lângă…
Gustul dulceag al cartofilor dulci, asemănător dovleacului copt, poate fi adesea punctul forte al prânzurilor luate în familie sau alături…