Banner header
COMENZI TELEFONICE: 0770.22.44.55 Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Magazin de produse naturiste & bio

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Sc Brotăcel SRL, denumită în continuare ’’Planteea.ro’’este un magazin online ce vizează satisfacerea nevoilor vizitatorilor noștri. Pentru a putea duce la capăt această acțiune, credem că prelucrarea datelor în vederea livrării comenzilor este un angajament fundamental, prin urmare vom depune toate eforturile necesare în vederea prelucrării lor în deplina concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR) intrat in vigoare de la 25.05.2018, precum și cu orice altă legislație aplicabila. Conform acestor reglementări, Planteea.ro va prelucra în condiții de maximă siguranță datele pe care ni le furnizați, numai cu ajutorul acordului dumneavoastră exprimat. Ne asumam responsabilitatea de a vă informa despre modurile în care colectam, prelucram si transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in vederea unei interactiuni cat mai efieciente intre dvs si produsele si serviciile noastre.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza periodic aceasta Politica de Confidentialitate in cazul aparitiei oricarei cerinte legaleprivind aspectul modului in care prelucram datele dumneavoastra cu character personal. De aceea, Planteea.ro va recomanda sa verificati periodic sectiunea Politicii de Confidentialitate pw website-ul nostru https://www.planteea.ro/politica-de-confidentialitate/

 

 

Cine suntem si cum ne puteti contacta

’’Planteea.ro’’ este denumirea comerciala al Sc Brotăcel SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Sector 6, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/5402/2003, cod unic de inregistrare fiscala RO15381779 (in continuare ’’Planteea.ro’’ sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va gdpr@planteea.ro ro sau prin posta sau curier la adresa Bulevardul Iuliu Maniu 187, parter, sector 6, Bucuresti – cu mentiunea: in atentia Responsabilului Planteea cu protectia datelor.

 

 

Care sunt datele personale prelucrate?

Planteea.ro colectează exclusiv datele pe care ni le comunicați în vederea creării unui cont sau plasării de comenzi, astfel încât să aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. În acest sens sunt colectate următoarele:

  • Adresa de e-mail;
  • Numele și prenumele;
  • Adrese de livrare;
  • Ip-ul;
  • Un cookie ID;
  • Numărul de telefon mobil sau fix;
  • Datele cardului bancar ( în situația în care se optează pentru plata cu cardul);
  • Cookie-uri si tehonlogii similare in care putem colecta si stoca informatii conform Politicii de cookie-uri.

 

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

 

Care sunt scopurile prelucrării?

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Planteea.ro;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  • Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
  • Efectuarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, sau la bunurile achiziționate;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Cresterea eficientei serviciilor oferite
  1. Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online, prin urmare putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor. Va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.
  2. Intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate.

 

  • Marketing. Prin canale de comunicare electronica ne dorim sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil, exprimat prin bifarea casutei "Doresc sa primesc newsletter-ul saptamanal cu noutatile si campaniile exclusive ’’Planteea.ro’’ ". Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:
  • Pentru apararea intereselor noastre legitime. Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:
    • Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Date Personale";
    • Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
    • Contactarea ’’Planteea.ro’’ folosind detaliile de contact descrise mai sus.
    • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei Planteea.ro fata de atacuri cibernetice:
    • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
    • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Motivul general al acestor tipuri de prelucrari il reprezinta interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, asigurandu-ne ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne atribuim prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

 

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

În general, vom stoca datele cu caracter personal oferite de dvs. cât timp aveți un cont deschis în platforma noastră sau efectuați comenzi. Ne asumăm responsabilitatea ștergerii sau a închiderii contului oricând la solicitarea dvs. exprimată.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

După caz, putem oferi acces la anumite informații cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketin/telemarketing;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor și serviciilor noastre;
  • anumitor autoritati publice, in situatia in care ne revine obligatia legala de a ne apara un interes legitim;

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

 

In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, din cand in cand, este posibil sa transferam anumite date ale dvs cu caracter personal unor entitati situate in afara Romaniei. Aceste entitati pot fi localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Va asiguram ca vom lua intotdeauna masuri privind  siguranta datelor cu caracter personal utilizate in fiecare transfer international.Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

 

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Datele dvs cu caracter personal sunt stocate pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii.

Pentru efectuarea plaţilor folosim serviciile procesatorului de plaţi ‘’EuPlatesc.ro’’. Orice informaţii privitoare la plaţi sunt criptate, folosind tehnologia SSL.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atenţia ca transmiterea informaţiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor reţele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Informatii privind drepturile dvs.

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal.

  • Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
  • De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei.
  • Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.
  • Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
  • Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului ’’Planteea.ro’’. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu se va solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazurilor complexe sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni, termen ce va este comunicat de catre noi.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate. In cazul in care o cerere afecteaza in mod negativ drepturile si libertatile altor personae vizate, aceasta nu va fi valida.


Drepturile vizate si descrierea acestora

Accesul

Cerinte posibile:

  • o confirmare exprimata a prelucrarii datelor personale;
  • prezentarea unei copii a datelor cu character personal;
  • alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum si la ce le folosim, cui i le transmitem si cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, si prin ce modalitate am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

 

Rectificarea

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

 

Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant);
  • dati curs unui drept legal de a va opune;
  • acestea au fost prelucrate ilegal;
  • ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Va recomandam ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul ’’Planteea.ro’’   toate documentele aferente comenzilor efectuate de la ’’Planteea.ro’’, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar ’’Planteea.ro’’ va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului ’’Planteea.ro’’, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

 

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare)
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar va sunt necesare pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.;
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;
  • pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.

 

Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

 

Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

  • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;
  • Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
  • E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 

Fara a va afecta dreptul de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, suntem disponibili pentru a fi contactati in prealabil, si vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul ’’Planteea.ro’’ cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • prin e-mail la adresa: gdpr@planteea.ro
  • prin posta sau curier la adresa: B-dul Iuliu Maniu nr.187 - cu mentiunea in atentia Responsabilului ’’Planteea.ro’’ cu protectia datelor.

 

 

 

Planteea nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute in urma utilizarii produselor deoarece efectele acestora pot fi diferite de la o persoana la alta.
Onconovical 135cps - MEDICINAS

Onconovical 135cps - MEDICINAS

261.6 RON

In stoc

Adauga
Fulgi ovaz 500g - SUPERFOODS

Fulgi ovaz 500g - SUPERFOODS

5.0 4.3 RON

In stoc

Adauga
Multivitamine minerale 60cps - SEVA PLANT

Multivitamine minerale 60cps - SEVA PLANT

31.1 26.4 RON

In stoc

Adauga
Tianli fiole 6x10ml - PINE BRAND

Tianli fiole 6x10ml - PINE BRAND

127.4 RON

In stoc

Adauga
COF 1200 120cps - QF LABORATORIES

COF 1200 120cps - QF LABORATORIES

181.2 RON

In stoc

Adauga
Liv 52 100cp - HIMALAYA CARE

Liv 52 100cp - HIMALAYA CARE

33.8 RON

In stoc

Adauga
Unguent galbenele 40g - CETA SIBIU

Unguent galbenele 40g - CETA SIBIU

5.4 RON

In stoc

Adauga
Unguent galbenele 20g - CETA SIBIU

Unguent galbenele 20g - CETA SIBIU

3.6 RON

In stoc

Adauga
Ceai tei 50g - STEFMAR

Ceai tei 50g - STEFMAR

7.4 RON

In stoc

Adauga
Sampon nutritiv 200ml - FAVISAN

Sampon nutritiv 200ml - FAVISAN

12.2 RON

In stoc

Adauga
Bere ghimbir 375ml - BUNDABERG

Bere ghimbir 375ml - BUNDABERG

5.9 RON

In stoc

Adauga
Gel dus spa 250ml - VIVA NATURA

Gel dus spa 250ml - VIVA NATURA

19.6 RON

In stoc

Adauga
Tinctura sculatoare 50ml - CONIMED

Tinctura sculatoare 50ml - CONIMED

27.4 RON

In stoc

Adauga
Otet mere 500ml - SOLARIS PLANT

Otet mere 500ml - SOLARIS PLANT

4.5 RON

In stoc

Adauga
HRI vitalion 54cp - SUREPHARM

HRI vitalion 54cp - SUREPHARM

94.0 RON

In stoc

Adauga
Fulgi ovaz 500g - FORTIN

Fulgi ovaz 500g - FORTIN

5.6 4.8 RON

In stoc

Adauga
Vitamina C 1000mg 100cps - SOLARAY

Vitamina C 1000mg 100cps - SOLARAY

70.5 RON

In stoc

Adauga
Suc aloe vera gel 1L - NATURES WAY

Suc aloe vera gel 1L - NATURES WAY

79.9 RON

In stoc

Adauga
Da-ne Like!
Urmareste-ne!
Urmareste-ne!
Urmareste-ne!
blog Vezi articole!
Produsul săptămânii
Acest produs se află în stoc furnizor și astfel că pot apărea situații în care produsul să nu mai fie disponibil. Stocul furnizorului nu se updatează în timp real, iar
în această perioadă furnizorii ne onorează comenzile între 1 și 5 zile.
Produsul are nevoie de transport cu atmosferă controlată, astfel costul transportului se va majora cu 8 lei. Acest tip de produs este disponibil doar in Romania (This type of product is only available in Romania)
Cantitate: buc
Pret produs: Lei

Subtotal produs: Lei


Articole in cos: buc

Total cos: Lei


Continua cumparaturile
Vezi cos produse