Despre noi

De ce Planteea?

 Pentru că într-o lume în care verdele a fost mai degrabă acaparat de gri și tratamentele oferite de medicina alopată vin la pachet cu o mulțime de efecte secundare, am ales să credem în puterea vindecătoare a naturii și în darurile pe care aceasta ni le oferă pentru a ne bucura de sănătate. De aici și până la alegerea numelui companiei a fost un singur pas.

Suntem o companie 100% românească, cu experiență îndelungată pe piața produselor naturiste și punem la dispoziție clienților noștri o gamă largă de produse: suplimente alimentare, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, produse destinate copiilor, produse de întreținere și curățenie bio, produse alimentare.

 

Misiune:

Ne dorim să fim o sursă de informare și educare pentru clienții noștri, un model pentru un stil de viață sănătos, de aceea selectăm cu atenție personalul magazinelor noastre, care este permanent la curent cu ultimele noutăți în domeniul sănătății naturiste și oricând gata să răspundă întrebărilor dumneavoastră. De asemenea, avem grijă să vă oferim cei mai buni producători și cea mai mare varietate de produse, pentru a corespunde cerințelor dumneavoastră.

Feedback-ul clienților din magazinele Planteea din București ne-a făcut să ne dorim ca această companie să fie prezentă la nivel național, pentru a putea oferi tuturor românilor aceleași servicii de calitate la prețuri imbatabile. Astfel, din 2016 suntem prezenți și online. Odată cu lansarea magazinului online Planteea.ro, vom încerca sa fim mai aproape de clienții noștri și pe rețelele de socializare, pentru o comunicare eficientă și directă. Dorim să strângem în jurul brand-ului Planteea o comunitate de oameni deschiși, interesați de un mod de viață sănătos.

 

Valori:

Credem că natura ne oferă cele mai frumoase și profunde lecții de viață, astfel încât valorile Planteea sunt inspirate din filosofia naturii.

Simplitate. Credem că natural înseamnă simplu, credem în frumusețea și puritatea lucrurilor simple.

Calitate. Este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de produsele pe care le oferim clienților noștri. Într-o piață din ce în ce mai aglomerată, precum cea a produselor naturiste, am învațat că principalul criteriu de selecție este calitatea.

Curaj. Suntem o companie 100% românească, am început timid dar am avut visuri mari. Cu fiecare vis împlinit, ne-am simțit recunoscători și am facut loc unei noi provocări.

Flexibilitate.  Experiența acumulată până în prezent ne-a învățat să fim flexibili, să ascultăm sugestiile și părerile clienților nostri, să ne adaptăm pieței fără a renunța la valorile după care ne ghidăm, să avem încredere în drumul pe care l-am ales, chiar dacă de multe ori harta pare necunoscută.

Armonie. Credem că o viață sănătoasă nu se rezumă doar la o alimentație sănătoasă ci la un echilibru între o hrană bogată în ingrediente nutritive, mișcare și o gândire pozitivă, de aceea produsele pe care le găsiți în magazinele Planteea se adresează tuturor nevoilor organismului uman.

 

  Planteea - Sănătatea este în natura ta!


Copyright © 2020 Plafar online Planteea.ro

Adaugate in cos:
Produs Buc Pret
Subtotal 0 produse 0 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250 RON
Taxele de livrare si totalul vor fi calculate in pagina de finalizare comanda
Salveaza ca wishlist Vezi cos

Produs adaugat cu succes in cos

Acest produs se afla in stoc furnizor si se poate livra dupa confirmarea acestuia. Stocul furnizorului nu se updateaza in timp real, astfel ca pot aparea situatii in care produsul sa nu mai fie disponibil.
In aceasta perioada furnizorii ne onoreaza comenzile cu o intarziere de minim 5 ZILE.
Cantitate: buc
Pret produs: Lei

Subtotal produs: Lei


Articole in cos: buc

Total cos: Lei