Tort Raw cu Cafea si Whisky

Ingrediente necesare pentru blat: 
- 1,1/3 cana migdale
- 3 linguri de cacao
- 1/2 cana de curmale fără sâmburi 
- 3 linguri de sirop de agave
- 100 ml whisky (sau chiar mai mult)

Ingrediente pentru crema:
- 300g caju
- 1, 1/2 cana lapte cocos
- cafea instant ( cu sau fara cofeina) - 1/2 cana sau dupa gust
- 1/2 cana sirop de agave
- ulei de cocos - 1/3 cana 
- 1 praf de sare 

Preparare blat: 
În robotul de bucatarie punem curmalele si le maruntim bine pana devin o pasta, apoi adaugam migdalele pisate, cacao, siropul de agave, alcoolul si mixam bine. Presam compozitia intr-o tava cu fund detasabil si o lasam la rece. 

Preparare crema:
Mai intai mixam caju-ul pana devine pulbere, dupa care punem restul de ingrediente in robot si mixam bine pana obtinem o crema fina, satinata. Cantitatea de cafea si sirop de agave se poate ajusta in functie de preferinte. Cafeaua se face pulbere iar uleiul de cocos de topeste la bain marie daca este tare. Caju-ul este bine sa fie unul cremos. Turnam compozitia peste blat si introducem tortul in congelator peste noapte sau minim 4 ore. Se poate decora cu sirop de cocos sau boabe de cafea. 

Enjoy! 

Comentarii

Comentariul a fost trimis!

Copyright © 2019 Plafar online Planteea.ro

Adaugate in cos:
Produs Buc Pret
Subtotal 0 produse 0 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250 RON
Taxele de livrare si totalul vor fi calculate in pagina de finalizare comanda
Salveaza ca wishlist Vezi cos

Produs adaugat cu succes in cos

Cantitate: buc
Pret produs: Lei

Subtotal produs: Lei


Articole in cos: buc

Total cos: Lei