Sirop arţar

Siropul de artar este delicios in bucatarie la prepararea dulciurilor, dar si ca dressing pentru diferite feluri de mancare. Acest indulcitor natural este apreciat pentru mai multe avantaje pe langa cel al gustului deosebit. Asadar, siropul de artar are beneficii variate dintre care prezenta unui indice glicemic scazut.

Siropul de artar este obtinut din seva copacilor de artar. Dupa extragere, seva este fiarta pentru a creste dulceata si pentru a crea un sirop mai gros.

Siropul de artar are beneficii variate pentru organism, lucru datorat vitaminelor si mineralelor pe care le contine. Calciu, fier magneziu, fosfor sodic, potasiu, zinc sunt minerale pe care siropul de artar le contine. Prin urmare siropul de artar are proprietati antioxidante, ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare si intareste sistemul imunitar.

Este indicat a se folosi sirop de artar pentru diabetici, sa inlocuiasca in acest fel zaharul clasic. Pentru ca are un numar mai scazut de calorii poate fi asadar utilizat in regimurile fara zahar si diete.

Gasesti sirop de artar la pret bun pe plafarul online Planteea. Comanda cu un simplu click!


 

Copyright © 2019 Plafar online Planteea.ro

Produs Buc Pret
Total 0 produse 0 RON
Vezi cos Salveaza ca wishlist

Produs adaugat cu succes in cos


Cantitate
Total RON

Total produse: RON

Vezi Cos produse