Seva Plant
COMENZI TELEFONICE: 0770.22.44.55 Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Ceai natural Mireasma busuioc lamaie 20dz - FARES

0 comentarii

Mod prezentare: cutie cu 20 plicuri
Cod produs: frs-080
Greutate: 0.078 Kg
Țară origine: Produs 100% romanesc

20.0 RON (TVA 9% inclus)
Stoc furnizor
În funcție de furnizor și stocul acestuia, timpul de livrare se poate prelungi.

LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 250 lei

Poti comanda si telefonic la: 0770.22.44.55

Specificatii Ceai natural Mireasma busuioc lamaie 20dz - FARES

Categorie produs: Ceaiuri
Subcategorie produs: Ceaiuri compuse
Tip produs: Ceai la plic
Ingredient activ: mix plante
Certificare: convenţional
Mod utilizare: uz intern
Pentru: toată familia
Format, ambalaj: plicuri
Cantitate, volum, gramaj: 20 doze
Brand: FARES

Descriere produs Ceai natural Mireasma busuioc lamaie 20dz - FARES

Mireasmă, ceai la plic, 20dz - FARES

 

Rețetă originală românească cu busuioc. Ceai  de răsfăț, cu gust aromat, de băut pe îndelete. Busuiocul românesc parfumat se împletește cu lămâia exotică și proaspătă.

Aromă ușor picantă completată de o notă de prospețime.

Infuzie 100% naturală. Nu conține arome, coloranți și aditivi.

Citeste mai mult

Ingrediente: Ceai natural Mireasma busuioc lamaie 20dz - FARES

Busuioc 40%, arome naturale, coji de lămâie 20%, Frunze de rooibos, ulei esențial de lămâie 4%, coji de lime, cuișoare.

Citeste mai mult

Beneficii și recomandări: Ceai natural Mireasma busuioc lamaie 20dz - FARES

Busuioc

Ocimum basilicum L.

Specie ierbacee anuală, cu tulpina de 30-70 cm înălţime, puternic ramificată de la bază, cu frunzele opuse romboidal-ovate, cu vârful ascuţit, lucioase; florile sunt grupate în pseudoverticile la subsuoara frunzelor. Se recoltează din mai până în octombrie, mai frecvent în iulie şi august, când planta este înflorită.

Busuiocul aparţine genului Ocimum, denumire derivată din grecescul ozo, care înseamnă a mirosi, relativ la aroma puternică a speciilor acestui gen. Etimologia numelui speciei, basilicum, nu este foarte clară, dar se presupune că provine din grecescul basileus, însemnând rege, care este în legătură cu utilizarea sa în medicina regală, sau din latinescul basilisk, însemnând dragon, aceasta din urmă fiind în legătură cu o asociere simbolică ce se făcea între busuioc şi scorpion.

Cunoscut ca plantă medicinală de către naturalistul roman Plinius, medicii arabi şi chinezi, îl utilizau pentru tratarea bolilor de stomac, rinichi şi sânge.

Până în secolul XVII busuiocul a fost larg utilizat în Europa pentru tratarea răcelilor, negilor şi a viermilor intestinali.

Plantă de cult, cultivată pe lângă biserici şi mănăstiri, este utilizată în ritualuri religioase. În casele hinduşilor, busuiocul reprezintă spiritul protector al familiei.

Ziarele din statul New York relevă faptul că busuiocul era cultivat şi comercializat aici încă de la sfârşitul secolului XVIII.

Medicina românească recunoştea, busuiocului, o acţiune anticatarală şi se întrebuinţa ca remediu contra tusei sau în tulburări gastro-intestinale, el favorizând digestia.

Medicina populară românească îl utilizează în bolile de rinichi şi febră, în urinarea cu senzaţie de usturime, în constipaţiile rebele şi dispepsiile cu formarea de gaze, iar fiert în vin se bea pentru stomac. Băile de busuioc se consideră ca fortifiante, iar praful de busuioc se consideră activ contra guturaiului când se trage pe nas sau se amestecă cu vaselină şi se ung nările.

Aceste beneficii le regăsim şi astăzi la produsele naturiste care conţin busuioc (sub formă de ceai, sirop sau tinctură), ceaiul de busuioc, în sine, fiind cunoscut ca tratament naturist pentru balonare, colici, colite spastice şi de fermentaţie, gastrite, inapetenţă, răceli, bronşite, cistită, astenie.

Planta conţine ulei esenţial 0,5-1,5%, componenţii principali fiind linaloolul, estragolul, acetatul de linalil; mai conţine taninuri, acizii cafeic şi rosmarinic.

Componentele sale au acţiune stomahică, antispastică, carminativă, antimicrobiană, antifungică și calmantă – sedativă pentru echilibru emoțional.

Busuiocul este şi o plantă culinară populară, utilizată proaspătă sau uscată în multe bucătării, precum cea italiană, englezească, bucătăria Thai, având multiple întrebuinţări, alături de legume, carne, peşte, sosuri, tocăniţe, ceaiuri aromate, supe, brânzeturi, lichioruri. Cel mai frecvent este utilizat ca aromă complementară alături de roşii.

Studiile ştiinţifice recente care au investigat beneficiile pentru sănătate ale uleiului esenţial de busuioc, au revelat proprietăţile sale antivirale, antimicrobiene, antioxidante, anti-cancer, dar și analgezice prin principiile active linalool, flavonoide, care acţionează atât la nivel central prin acţiune antagonistă asupra nociceptorilor, cât şi periferic prin inhibarea acţiunii şi eliberării prostaglandinelor, astfel uleiul esențial de bucusioc sau busuiocul ca atare se poate folosi pentru ameliorarea durerilor (inclusiv durerile în gât).

Lămâie

Citrus limonum;

Lămâiul este cunoscut ca un arbore mediteranean, în prezent cultivându-se în aproape toate zonele calde ale planetei. Patria lui de origine este, însă, India. Face parte din familia rutaceelor. Lămâiul se prezintă ca un arbore de mici dimensiuni – cât prunul, poate ceva mai mic – cu frunze oval-alungite, groase și lucioase, adesea având o culoare verde-închis. Florile sunt albe, uneori roze sau gălbui. Fructul este o bacă, binecunoscuta lămâie.

Pentru aplicaţii medicinale se culeg fructele, florile și frunzele, din care se prepară decoct, infuzie, extracte, sucuri, ulei volatil. Substanţe active importante: ulei volatil, limonen, pectine, flavonoide (în coaja de lămâie), protide, lipide, glucide, săruri minerale, vitaminele B1, B2, PP și mai ales C, alcooli, citrol, acizi (în miezul de lămâie).

Din punct de vedere medicinal, lămâia are un șir întreg de utilizări. Lămâia este simbolul reușitei în combaterea scorbutului, o boală gravă care făcea ravagii în trecut. Și tot lămâia este, adesea, identificată cu vitamina C, vitamină pe care unii o socotesc un medicament bun pentru toate afecţiunile. Consumul de lămâie înseamnă și o pavăză împotriva oricărei infecţii și, mai ales, împotriva bolilor infecţioase. Cu lămâie se pot vindeca și infecţiile digestive și respiratorii, lămâia fiind un adevărat bactericid. Cu lămâie se tratează, de asemenea, afecţiunile hepatice și cele biliare. Nici bolile care apar la nivel celular nu scapă de efectele preparatelor din lămâie.

Acidul citric, important în structura pulpei de lămâie, reglează și impulsionează metabolismul celular. Lămâile au un rol benefic și în bolile cardiovasculare, în funcţionarea aparatului circulator, în varice, flebite, litiaze, diabet. Lămâia este cunoscută și ca remineralizantă, antimigrenoasă, antitermică. Totodată, lămâia este antiseptică, cicatrizantă, astringentă. Naturiștii consideră lămâia ca fiind importantă, chiar decisivă, în curele de slăbit. În stare proaspătă, sucul de lămâie este recomandat și pentru tratarea amigdalitelor, aftelor, otitelor, rinitelor, sinuzitelor, hemoragiilor nazale, reumatismelor, gutei.

Uleiul esențial se obține prin presare la rece din coaja fructelor de lămâie sau din frunzele de lămâi prin distilare cu vapori de apă, primul ulei menționat este mai des întâlnit. Conține în special limonen, beta-pinen, citral și este cunoscut pentru proprietățile antiseptice atmosferice, antivirale, expectorante pentru tusea umedă – baza acțiunii expectorante pare să fie stimularea locală a celulelor secretoare din căile respiratorii, ceea ce duce la o creștere a volumului și a concentrației de mucus din tractul respirator. Limonenul joacă și rol antiinflamator și analgezic prin mecanism de acțiune similar cu antiinflamatoarele nesteroidiene, astfel că se poate folosi pentru dureri în gât, dureri de cap; stimulează sistemul imunitar.

Rooibos

Aspalathus linearis (N.L.Burm.) R.Dahlgr.

Aspalathus linearis este un arbust, sau subarbust înalt de până la 2 m din familia Fabaceae (Leguminosae). Ramurile sale tinere sunt adesea roşietice; frunzele sunt verzi, aciculare, lungi de 15-60 mm şi groase de 1 mm, fără peţiol sau stipule, grupate în verticile dense; florile galbene, apar primăvara sau vara devreme, sunt solitare sau aranjate în grupuri dense la vârfurile ramurilor; fructul este o păstaie mică lanceolată, conţinând de obicei una sau două seminţe tari. Rooibosul este o plantă distribuită în arealele cu precipitaţii de iarnă în zona Africii de Sud, din nord aproximativ de la Vanrhynsdorp până spre sud la Peninsula Capului şi în zona Golfului Bety. Aceste zone suferă ierni reci şi umede şi veri calde şi uscate cu aprox. 300-350 mm precipitaţii pe an.

Ceaiul de rooibos se realizează din forme selectate ale speciilor care se găsesc în special în Munţii Cederberg. Plantele sunt cultivate pe sol nisipos în văile Olifants, Breede şi Hex Rivers.

Denumirea generică Aspalathus derivă din grecescul aspalathos, care era numele unui arbust aromatic ce creştea în Grecia. Denumirea specifică linearis derivă din cuvântul latinesc pentru liniar, şi care în cazul nostru se referă la forma frunzelor.

În Africa de Sud ceaiul de rooibos este în primul rând savurat pentru aroma şi gustul său plăcut.

Watt şi Breyer-Brandwijk (1932) au listat rooibosul ca plantă medicinală dar fără să dea indicaţii specifice. Botanistul Carl Thunberg a raportat că, în timpul călătoriei sale în Africa în 1772, el a întâlnit o populaţie, Khoi, care îl folosea ca băutură., acest obicei fiind observat şi de Benjamin Ginsberg la începutul anilor 1900 când a întâlnit descendenţi ai populaţiei Khoi în regiunea  Clanwilliam în Capul de Vest şi care, de-a lungul lunilor de vară, recoltau planta ce creştea spontan în munţi. Ei tocau lăstarii cu un topor, îi zdrobeau cu un fel de ciocan şi puneau fragmentele la „transpirat” (fermentat) în orificii din stânci, apoi le puneau la soare la uscat. Acest proces a constituit baza procesului de fabricaţie pentru rooibosul fermentat care se practică şi astăzi.

Utilizările menţionate în medicina tradiţională din zonele Africii de Sud pentru ceaiul de rooibos includ calmarea colicilor copiilor mici, alergii, astm şi probleme dermatologice.

Astăzi, cea mai largă utilizare a plantei este sub formă de ceai aromat, ca un fel de alternativă la ceaiul oriental, constituind astfel o mare valoare economică. În Africa de Sud în timpul verii ceaiul îndulcit, şi cu lămâie, este consumat adesea şi rece. Ceaiul este considerat sănătos şi este lipsit de cafeină, are un conţinut scăzut de taninuri şi este bogat în antioxidanţi. Cu toate acestea nu este folosit doar ca ceai, ci mai apare ca ingtredient în produse cosmetice, în produse de slăbit, ca agent aromatizant în cofetărie, la gătit şi în cocktail-uri şi chiar ca şi tratament pentru bebeluşii predispuşi la colici.

Roobiosul se regăseşte şi în produsele FARES, în ceaiurile din gama NATURAL – O lume de sănătate, ceai cu rooibos și ghimbir, Ceai tonic cu ginseng, 1001 de seri cu petale de trandafir, Bună dispoziție, ceai cu lime și mandarine, Armonia florilor, ceai îndulcit natural cu plante; în ceaiurile din gama THEIA – Theia, rooibos cu caramel, Theia, cocktail de fructe, Theia, ciocolată cu mentă, ca ceaiul Rooibos din gama Ceaiurile lumii, şi în ceaiul Antioxidant la plic din gama Stare de bine.

Lămâie

Citrus limonum;

Lămâiul este cunoscut ca un arbore mediteranean, în prezent cultivându-se în aproape toate zonele calde ale planetei. Patria lui de origine este, însă, India. Face parte din familia rutaceelor. Lămâiul se prezintă ca un arbore de mici dimensiuni – cât prunul, poate ceva mai mic – cu frunze oval-alungite, groase și lucioase, adesea având o culoare verde-închis. Florile sunt albe, uneori roze sau gălbui. Fructul este o bacă, binecunoscuta lămâie.

Pentru aplicaţii medicinale se culeg fructele, florile și frunzele, din care se prepară decoct, infuzie, extracte, sucuri, ulei volatil. Substanţe active importante: ulei volatil, limonen, pectine, flavonoide (în coaja de lămâie), protide, lipide, glucide, săruri minerale, vitaminele B1, B2, PP și mai ales C, alcooli, citrol, acizi (în miezul de lămâie).

Din punct de vedere medicinal, lămâia are un șir întreg de utilizări. Lămâia este simbolul reușitei în combaterea scorbutului, o boală gravă care făcea ravagii în trecut. Și tot lămâia este, adesea, identificată cu vitamina C, vitamină pe care unii o socotesc un medicament bun pentru toate afecţiunile. Consumul de lămâie înseamnă și o pavăză împotriva oricărei infecţii și, mai ales, împotriva bolilor infecţioase. Cu lămâie se pot vindeca și infecţiile digestive și respiratorii, lămâia fiind un adevărat bactericid. Cu lămâie se tratează, de asemenea, afecţiunile hepatice și cele biliare. Nici bolile care apar la nivel celular nu scapă de efectele preparatelor din lămâie.

Acidul citric, important în structura pulpei de lămâie, reglează și impulsionează metabolismul celular. Lămâile au un rol benefic și în bolile cardiovasculare, în funcţionarea aparatului circulator, în varice, flebite, litiaze, diabet. Lămâia este cunoscută și ca remineralizantă, antimigrenoasă, antitermică. Totodată, lămâia este antiseptică, cicatrizantă, astringentă. Naturiștii consideră lămâia ca fiind importantă, chiar decisivă, în curele de slăbit. În stare proaspătă, sucul de lămâie este recomandat și pentru tratarea amigdalitelor, aftelor, otitelor, rinitelor, sinuzitelor, hemoragiilor nazale, reumatismelor, gutei.

Uleiul esențial se obține prin presare la rece din coaja fructelor de lămâie sau din frunzele de lămâi prin distilare cu vapori de apă, primul ulei menționat este mai des întâlnit. Conține în special limonen, beta-pinen, citral și este cunoscut pentru proprietățile antiseptice atmosferice, antivirale, expectorante pentru tusea umedă – baza acțiunii expectorante pare să fie stimularea locală a celulelor secretoare din căile respiratorii, ceea ce duce la o creștere a volumului și a concentrației de mucus din tractul respirator. Limonenul joacă și rol antiinflamator și analgezic prin mecanism de acțiune similar cu antiinflamatoarele nesteroidiene, astfel că se poate folosi pentru dureri în gât, dureri de cap; stimulează sistemul imunitar.

Cuişoare

Syzygium aromaticum (Eugenia caryophyllata)

Cuişoarele sunt mugurii florali (bobocii) uscaţi ai arborelui aromatic Eugenia caryophyllata, originar din insulele Moluce şi Celebe şi pe larg cultivat în zonele tropicale.

Florile sunt recoltate de două ori pe an, în iunie şi decembrie, în momentul când ele trec de la culoarea verde la culoarea roz, apoi se usucă la soare până ce lumina şi aerul fac ca ţesutul mugurilor să se impregneze cu esenţa pe care o conţin, căpătând o culoare brună.

Condiment şi remediu natural, cuişoarele au fost folosite de sute de ani, schimburile comerciale cu acestea între „insulele cuişoarelor” Ternate şi China, datând de 2500 de ani.

Datarea istorică a cuişoarelor ca şi condiment, s-a găsit mult timp în urmă în relatările referitoare la vasele comerciale din 1721 ÎH. Referinţe bibliografice timpurii susţin că apropiaţii împăratului Chinei trebuia să ţină cuişoare în gură, pentru a le împrospăta respiraţia. Ca multe alte condimente, cuişoarele au fost o marfă mult apreciată şi de către de romani.

Alături de nucşoară, cuişoarele au fost unul din cele mai preţioase condimente din secolele XVI şi XVII, una din navele lui Magelan întorcându-se în 1522 încărcată cu nucşoară şi cuişoare, spre deliciul spaniolilor. Desigur, mulţi râvneau preţioasa marfă, cuişoarele la vremea aceea valorând mai mult decât greutatea lor în aur.

În 1605 olandezii au găsit drumul spre Moluccas şi au început comerţul cu cuişoare, şi extinzând cultivarea plantei, au menţinut un monopol efectiv asupra comerţului, ajungând chiar, în 1816, să dea foc unor plantaţii pentru a-i creşte preţul.

În jurul anilor 1800, planta a fost introdusă în India prin Mauritius.

În medicina tradiţională chineză, cuişoarele au fost îndelung utilizate pentru a trata indigestia, diarea, hernia, şi viermii intestinali, precum şi diferite infecţii fungice precum cele de la nivelul picioarelor la atleţi. În folclorul asiatic se spune că ţinând în gură două cuişoare fără a le mesteca sau înghiţi, putem să renunţăm la dorinţa pentru alcool.

Vindecătorii tradiţionali ayurvedici au utilizat cuişoarele din vremuri antice pentru tratamentul bolilor respiratorii şi digestive.

Naturaliştii medievali germani utilizau cuişoarele ca parte din mixturile anti-gutoase. Medicii eclectici americani timpurii le-au folosit ca tratament pentru problemele digestive, adăugându-le de asemenea medicamentelor amare, făcându-le astfel ai plăcute la gust. Ei au fost primii care au extras uleiul esenţial şi l-au aplicat pe gingii pentru uşurarea durerilor de dinţi. Câteva picături de ulei în apă erau antivomitive, iar infuzia reducea senzaţia de greaţă.

Astăzi este folosită ca plantă medicinală în special datorită efectelor sale stimulent-aromatice, având efecte pozitive şi în ulcerele stomacale, vomă, flatulenţă.

Infuzia de cuişoare, la fel apa distilată de cuişoare, pudra sau tinctura stimulează apetitul şi digestia. Uleiul esenţial este antiseptic şi analgezic, proprietăţi datorită cărora, mai ales în trecut, se folosea mult în stomatologie. Şi astăzi se foloseşte în produsele naturiste pentru cunoscutele sale calităţi bactericide împotriva bacteriilor de tip streptococ, stafilococ şi pneumococ.

Uleiul esenţial este bogat în eugenol, substanţă cu proprietăţi antiseptice şi antitermice, utilizată în medicina românească încă din secolul XIX, în afecţiuni pulmonare, sau ca analgezic local. Uleiul mai conţine acetat de eugenol, acid oleanolic, şi caryophyllen. Cercetătorii japonezi, au mai descoperit în compoziţia cuişoarelor substanţe cu efect antioxidant.

Citeste mai mult

Mod de preparare: Ceai natural Mireasma busuioc lamaie 20dz - FARES

Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită și se lasă 10 minute.

Citeste mai mult

Review-uri (Păreri) (0 review-uri)

0.00
(0 review-uri)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Acorda o nota
Adauga un review
Comentariul a fost trimis! Va aparea dupa ce va fi aprobat de un moderator*Nota: Planteea.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
IMPORTANT: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Poza Principii practice de medicina naturala pentru combaterea simptomelor Covid-19
Principii practice de medicina naturala pentru combaterea simptomelor Covid-19
Poza Despre Articulațiile din Corpul tău!
Despre Articulațiile din Corpul tău!
Poza 4 obiecte din geanta de plaja care arata ca tii la sanatate
4 obiecte din geanta de plaja care arata ca tii la sanatate
Poza Ce trebuie sa stii despre siropul de artar
Ce trebuie sa stii despre siropul de artar
Poza 8 beneficii si utilizari ale uleiului esential de menta
8 beneficii si utilizari ale uleiului esential de menta
Poza 7 uleiuri esentiale pentru durerile musculare
7 uleiuri esentiale pentru durerile musculare
Poza 5 motive pentru care sportivii au nevoie de suplimente nutritive naturale
5 motive pentru care sportivii au nevoie de suplimente nutritive naturale
Poza Top 4 suplimente si beneficiile lor asupra performantei tale sportive
Top 4 suplimente si beneficiile lor asupra performantei tale sportive
Poza Top 4 indulcitori naturali care te ajuta sa scapi de nevoia de zahar
Top 4 indulcitori naturali care te ajuta sa scapi de nevoia de zahar
Poza 4 suplimente pe care nu ar trebui sa le ocoleasca niciun sportiv
4 suplimente pe care nu ar trebui sa le ocoleasca niciun sportiv
Poza Uleiuri sanatoase pentru o piele radianta
Uleiuri sanatoase pentru o piele radianta
Poza Frumusete si minune in sticlute mici - beneficiile uleiului de cocos
Frumusete si minune in sticlute mici - beneficiile uleiului de cocos
Poza Cum rezolvi problemele unui ten acneic cu produse naturale
Cum rezolvi problemele unui ten acneic cu produse naturale
Poza 10 beneficii ale consumului de ulei de peste
10 beneficii ale consumului de ulei de peste
Poza Cate tipuri de uleiuri de gatit exista si care sunt beneficiile acestora
Cate tipuri de uleiuri de gatit exista si care sunt beneficiile acestora
Poza Stevia - un indulcitor natural cu beneficii sanatoase demonstrate
Stevia - un indulcitor natural cu beneficii sanatoase demonstrate
Poza 6 uleiuri esentiale pentru combaterea durerilor de cap
6 uleiuri esentiale pentru combaterea durerilor de cap
Poza 3 uleiuri esentiale pentru eliminarea excesului de sebum din par
3 uleiuri esentiale pentru eliminarea excesului de sebum din par
Poza Proprietatile uimitoare ale uleiurilor terapeutice
Proprietatile uimitoare ale uleiurilor terapeutice
Poza Top 5 beneficii pe care le au semințele și nucile asupra organismului
Top 5 beneficii pe care le au semințele și nucile asupra organismului
Poza Importanta cerealelor in alimentatie
Importanta cerealelor in alimentatie
Poza De ce sa folosesti cosmetice naturale?
De ce sa folosesti cosmetice naturale?
Poza 10 beneficii uimitoare ale ceaiurilor
10 beneficii uimitoare ale ceaiurilor
Poza Mierea si beneficiile sale asupra organismului
Mierea si beneficiile sale asupra organismului
Poza Top 5 efecte benefice pe care le au semintele si nucile asupra organismului
Top 5 efecte benefice pe care le au semintele si nucile asupra organismului
Poza Seleniul – un element esențial în detoxifierea corpului
Seleniul – un element esențial în detoxifierea corpului
Poza De ce ar trebui sa evităm lactatele?
De ce ar trebui sa evităm lactatele?
Sondaj În ce cartier ati dori să se deschidă un magazin PLANTEEA?

In viitorul imediat dorim sa ne extindem activitatea si in alte cartiere, iar cu ocazia asta putem afla ce cartiere sa luam in calcul pentru deschiderea noilor magazine. Stim de la colegele noastre din magazine ca sunt foarte multi clienti care vin din alte cartiere special la noi sa cumpere produse din magazinele noastre, si ne-am gandit ca ar fi benefic pt ei (cat si pt noi) daca am deschide...

Sondaj Concurs cu Tombola ”15 Ani De Stare De Bine”

Concurs  ”15 Ani De Stare De Bine” incheiat Lista de castigatori   Planteea 1, Gorjului - Iuliu Maniu 138-142 Voucher: RADU FLORICA MATEI ANA TANTAREANU MARIANA ISTATE INGRID CHIRITA ELENA   Pachet cadou: AIRINEI ILINA NEDELCU VIORICA STRECHE VALERIA STAICU ELENA NEAGU NICOLETA OBADA OVIDIU  BALAN ILIOARA DUMITRASCU MIHAELA STAICU MIRELA ANGHELINA DUMITRU...

Planteea nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute in urma utilizarii produselor deoarece efectele acestora pot fi diferite de la o persoana la alta.
Momordica complex 60cps - SEVA PLANT

Momordica complex 60cps - SEVA PLANT

29.8 23.8 RON

In stoc

Adauga
Onconovical 135cps - MEDICINAS

Onconovical 135cps - MEDICINAS

249.6 RON

Stoc limitat

Adauga
Fulgi ovaz 500g - SUPERFOODS

Fulgi ovaz 500g - SUPERFOODS

5.2 RON

In stoc

Adauga
Protector hepatic 60cps - SEVA PLANT

Protector hepatic 60cps - SEVA PLANT

29.8 23.8 RON

In stoc

Adauga
Multivitamine minerale 60cps - SEVA PLANT

Multivitamine minerale 60cps - SEVA PLANT

32.3 25.8 RON

In stoc

Adauga
Tianli fiole 6x10ml - PINE BRAND

Tianli fiole 6x10ml - PINE BRAND

134.2 RON

In stoc

Adauga
COF 1200 120cps - QF LABORATORIES

COF 1200 120cps - QF LABORATORIES

188.5 RON

In stoc

Adauga
Liv 52 100cp - HIMALAYA CARE

Liv 52 100cp - HIMALAYA CARE

35.2 RON

In stoc

Adauga
Periuta dinti fir natural rosu 1b - PERGO

Periuta dinti fir natural rosu 1b - PERGO

8.8 RON

Stoc furnizor

Adauga
Unguent galbenele 40g - CETA SIBIU

Unguent galbenele 40g - CETA SIBIU

6.3 RON

In stoc

Adauga
Unguent galbenele 20g - CETA SIBIU

Unguent galbenele 20g - CETA SIBIU

4.1 RON

In stoc

Adauga
Ceai tei 50g - STEFMAR

Ceai tei 50g - STEFMAR

8.4 RON

In stoc

Adauga
Sampon nutritiv 200ml - FAVISAN

Sampon nutritiv 200ml - FAVISAN

13.4 RON

In stoc

Adauga
Bere ghimbir 375ml - BUNDABERG

Bere ghimbir 375ml - BUNDABERG

8.0 RON

In stoc

Adauga
Gel dus spa 250ml - VIVA NATURA

Gel dus spa 250ml - VIVA NATURA

20.4 RON

In stoc

Adauga
Tinctura sculatoare 50ml - CONIMED

Tinctura sculatoare 50ml - CONIMED

28.5 RON

In stoc

Adauga
Otet mere 500ml - SOLARIS PLANT

Otet mere 500ml - SOLARIS PLANT

5.0 RON

In stoc

Adauga
HRI vitalion 54cp - SUREPHARM

HRI vitalion 54cp - SUREPHARM

102.7 RON

In stoc

Adauga
Fulgi ovaz 500g - FORTIN

Fulgi ovaz 500g - FORTIN

6.2 RON

In stoc

Adauga
Suc gel aloe vera 1L - NATURES WAY

Suc gel aloe vera 1L - NATURES WAY

85.1 RON

In stoc

Adauga
Da-ne Like!
Urmareste-ne!
Urmareste-ne!
Abonare la newsletter
blog Vezi articole!
Acest produs se află în stoc furnizor și astfel că pot apărea situații în care produsul să nu mai fie disponibil. Stocul furnizorului nu se updatează în timp real, iar
în această perioadă furnizorii ne onorează comenzile între 1 și 5 zile.
Produsul are nevoie de transport cu atmosferă controlată, astfel costul transportului se va majora cu 12 lei. Acest tip de produs este disponibil doar in Romania (This type of product is only available in Romania)
Cantitate: buc
Pret produs: Lei

Subtotal produs: Lei


Articole in cos: buc

Total cos: Lei


Continua cumparaturile
Vezi cos produse