| Produs | Buc | Pret |
|---|
| Subtotal 0 produse 0 RON | |
| Livrare gratuita la comenzi
peste 250 RON Taxele de livrare si totalul vor fi calculate in pagina de
finalizare comanda
| |
| Salveaza ca wishlist | Vezi cos |
Ciuperca reishi, a cărei denumire completă în japoneză este Ling Zhi Reishi, se utilizează de mii de ani în medicina tradiţională a popoarelor asiatice şi se spune că are caracteristici miraculoase. De aici şi denumirea în chineza veche pentru această ciupercă: copacul vieţii, ciuperca longevităţii, sau iarba cerului. Medicii dinastiei imperiale Ming scriau că consumul îndelungat al acesteia contribuie la sănătate şi longevitate. De secole se ştie că aceasta se poate lua zilnic fără a avea efecte nocive.
Oamenii de ştiinţă consideră lăptişorul de matcă un apogeu al biosintezei naturale, întrucât conţine toate elementele necesare pentru creşterea, dezvoltarea şi funcţionarea normală a organismului uman. Acesta conţine albumine, grăsimi, carbohidraţi, un complex ideal de minerale şi vitamine, enzime, coenzime, biotine, acizi nucleici. Structura îl recomandă ca necesar în medicina umană, mai ales în pediatrie şi geriatrie. În numeroase studii clinice s-a dovedit că lăptişorul de matcă regenerează celulele. Prin experimente in vitro şi in vivo s-a dovedit fără dubii că acesta regenerează celulele pancreasului.
Strugurii roşii au în coajă şi în seminţe un antioxidant puternic denumit resveratrol, (de 20-50 de ori mai puternic decât vitaminele C, E, şi betacarotenul), care reduce riscul de boli cardiovasculare scăzând tensiunea arterială şi colesterolul. Strugurii roşii acţionează ca un tonic natural al organismului şi donator puternic de energie.
Ficatul de rechin reprezintă 25% din greutatea acestuia. Extractul de care vorbim se obţine de la trei tipuri de rechini: Centrophorus squamosus, Squalus acanthias i Cethorinus maximus. Uleiul de ficat de rechin se utilizează din timpuri străvechi în Groenlanda, Scandinavia şi Japonia, pentru vindecarea rănilor şi răcelii.
Ceaiul verde provine din ţările Orientului îndepărtat, China, Ceylon, Japonia, unde tradiţia consumării de ceia verde datează de mai bine de 4000 de ani, iar noi europenii am descoperit relativ recent beneficiile acestuia. Ceaiul verde se obţine din Camellia sinensis, la fel ca şi ceaiul negru. Ce fel de ceai se obţine depinde în cea mai mare măsură de procesul de producţie.
Extractul de măceşe are o componenţă chimică foarte complexă, cu mai mult de 300 de compuşi, iar componentele de bază sunt: citronelolul, fenil etanolul, geraniolul, nerolul, farnesolul, stearpoten nonanolul, linalolul, fenilacetaldehidele, citralul, carvonele, citronelil acetatul, 2-phenilmethil acetatul, metil eugenolul, eugenolul.




