Potenta masculina: care sunt cele mai eficiente pastile

Disfunctia erectila, ejacularea precoce sau libidoul scazut sunt probleme care afecteaza foarte multi barbati, insa majoritatea refuza sa vorbeasca despre ele, stanjeniti de situatie, ori de posibila reactie a celor din jur. Desi potenta masculinăe ste un subiect delicat, cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor asociate acesteia consta in apelarea la sfatul unui medic si in cautarea de informatii sau produse care sa ajute, precum medicamentele naturiste pentru potenta. 

De multe ori, rezolvarea problemelor legate de potenta sta intr-o organizare mai buna a vietii: alimentatie mai sanatoasa, sport, eliminarea alcoolului etc 

Alte ori, insa, este nevoie de administrarea unor suplimente naturale pentru potenta, care sa actioneze rapid, sa nu aiba efecte negative si care sa respecte o serie de reguli. Pe piata exista deja o multime de medicamente pentru potenta, care atrag prin reclame colorate si promisiunile unei eficiente maxime. Este important, insa, sa ai in vedere o serie de aspecte, inainte de achizitiona un astfel de medicament.

Descoperă în rândurile următoare tot ceea ce trebuie să știi despre potența masculină, dar și care sunt cele mai eficiente medicamente naturiste pentru potența maximă la bărbați!

Ce este potenta? 

Potenta reprezinta posibilitatea persistenta de a mentine o erectie satisfacatoare, pentru realizarea si finalizarea contactului sexual. Erectia descrie un proces neurovascular, posibil datorita unor factori ce se impart in doua categorii: factori endocrini si factori psihologici. 

Erectia la om este de doua tipuri: reflexa sau psihogena, penisul marindu-se in grosime si lungime, ca urmare a prezentei unui stimul de natura sexuala. Erectia peniana implica echilibru si coordonare intre compartimentele tisulare, neurologice si vasculare. 

In cazul in care discutam despre imposibilitatea persistenta de a mentine o erectie, astfel incat actul sexual sa nu poata fi realizat si finalizat, medicul specialist poate lua in calcul diagnosticarea pacientului cu disfunctie erectila (DE). 

Cauzele disfuncției erectile

Principalele cauzele ale disfunctiei erectile sunt: 

Fiziologice: boli cardiovasculare, ateroscleroza, nivel crescut de colesterol, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, sindromul metabolic, boala Parkinson, scleroza multipla, fumatul, boala Peyronie (curbarea anormala si dureroasa a penisului), abuzul de alcool sau de droguri, interventii chirurgicale sau traumatisme la nivelul zonei pelvine sau al coloanei vertebrale. 

Psihologice: depresia, anxietatea, probleme in cuplu legate de comunicarea intre cei doi parteneri, alte probleme de natura psihologica. 

Prevenirea disfuncției erectile

Pentru a preveni problemele cauzate de impotenta (disfunctia erectila), medicii recomanda: 

  • Tratarea afectiunilor cu un caracter cronic 
  • Programari periodice pentru controale de specialitate
  • Renuntarea la vicii precum fumatul sau alcoolul 
  • Respectarea unui program de miscare saptamanal 
  • Reducerea pe cat de mult posibil a nivelului de stres 
  • Ajutor specializat, pentru tulburari precum depresia si anxietatea. 

Importanța potenței în viața unui bărbat


Potența masculină este un subiect extrem de sensibil pentru oricare dintre reprezentanții sexului masculin. De regulă, acesta este un aspect care le condiționează bărbaților masculinitatea, într-o oarecare măsură, cu atât mai mult când apar o serie de probleme relaționate cu potența la bărbați.

Atunci când vine vorba despre potență, specialiștii fac referire la acea stare de bine care le permite domnilor să se bucure pe deplin de un apetit sexual corespunzător, de obținerea și de susținerea erecției. Astfel, importanța potenței în viața unui bărbat este de-a dreptul covârșitoare și se manifestă asupra vieții de cuplu, dar și asupra psihicului individului care se confruntă cu diverse probleme legate de performanța sexuală.

Top medicamente naturiste pentru potenta 

Cele mai bune medicamente pentru potenta maxima sunt cele naturiste, care nu genereaza efecte adverse si care sunt trecute prin numeroase teste clinice. 

Daca esti in cautarea unui tratament pentru potenta masculină, care sa iti rezolve rapid problemele, am pregatit pentru tine o serie de produse care s-au dovedit eficiente de-a lungul timpului.

Am incercat sa ne orientam spre solutii care asigura o formula de ingrediente complexa si sigura, sunt accesibile din punct de vedere financiar si, in acelasi timp, asigura o eficienta pe masura asteptarilor.  Descoperă în rândurile următoare cele mai bune produse potența masculină!

Maraton forte 

Maraton Forte

Maraton Forte este considerat a fi unul dintre cele mai bune medicamente pentru creșterea potenței masculine de pe piata. Efectele pozitive se resimt imediat si constau in erectii de lunga durata, atractie sexuala sporita si o foarte mare placere sexuala. Administrarea acestui supliment are efect imediat, iar avantajele asigurate sunt datorate unor ingrediente naturale, utilizate de foarte multa vreme in medicina asiatica. 

Ingrediente. In Maraton Forte se regasesc ingrediente precum extractul de Kava Kava, damiana, extractul de angelica, puama sau tribulus. 

Recomandari si Contraindicatii. Produsul este recomandat tuturor celor care isi doresc o imbunatatire a performantelor erectile, indiferent ca este vorba despre cei care au probleme, sau cei care au o viata sexuala normala, pe care o doresc mai buna. Are o compozitie 100% vegetala, fiind ideal inclusiv pentru vegani.  

Alte aspecte bine de stiut. Aceasta pastila trebuie sa fie administrata cu pana la 2 ore inainte de actul sexual. Este bine sa fie luata ocazional, pentru efecte maxime. 

Potent power 

Potent Power

Potent Power este un supliment din plante, care are un puternic efect sinergic si aduce un serios aport de minerale in organism. Efectele sale sunt imediate si foarte bune: ajuta la eliminarea riscului de ejaculare precoce, imbunatateste erectia si elimina stresul oxidativ. 

Ingrediente. Este un produs compus doar din ingrediente naturale: Shatavari. Nucsoara. Withania, Stejar, Coltii Babei. Zinc organic, cuisoare si cuma acacia. 

Recomandari si Contraindicatii. Este un produs destinat exclusiv barbatilor si este recomandat sa nu se depaseasca doza zilnica inscrisa pe prospect. 

Alte aspecte bine de stiut. Potent Power este un supliment alimentar care poate sustine functiile psihice si asigura o stare generala de bine. Este indicat sa fie consumat zilnic, cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa principala, pentru cel putin 2 luni. 

X pill 

X - Pill

X Pill este un stimulent erectil cu efect imediat, care creste nivelul testosteronului si asigura o excitatie ridicata. Este un supliment apreciat pentru energia pe care o ofera in timpul activitatii sexuale si are marele avantaj de a nu cauza dependenta. Spre deosebire de alte pastile, se foloseste doar la nevoie. 

Ingrediente. Ingredientele sunt cat se poate de naturale si fara efecte negative: Epimedium Brevicornum (Buruiana tapului pofticios, asa cum ii spun chinezii), Rhodiola Rosea, Panax Ginseng si Cinnamomum Zeylanicum. 

Recomandari si Contraindicatii. In principiu, atata vreme cat nu se depaseste doza recomandata, nu exista riscuri. Nu este un produs destinat persoanelor sub 18 ani si nu inlocuieste o dieta echilibrata. Pentru cei care sufera de diverse boli, inainte de administrare, este bine sa se consulte medicul, mai ales daca afectiunile respective sunt legate de ficat, inima, rinichi sau alte tulburari psihice. De pildă, medicamentele de potență pentru cardiaci pot avea efecte adverse critice.

Alte aspecte bine de stiut. Conform raportului clinic, rata de eficacitate a produsului este de 82.2%

Formen

Formen

Formen este un produs naturist special creat pentru imbunatatirea vietii sexuale a barbatilor, determinand cresterea calitatii vietii sexuale. Utilizarea sa, conform recomandarilor descoperite pe produs, mai poate influenta in mod pozitiv apetitul sexual, motilitatea spermatozoizilor si increderea de sine. 

Ingrediente. Ingredientele din Formen sunt recunoscute pentru aportul deosebit, privind imbunatatirea calitatii erectiei, in timpul actului sexual. Intr-un comprimat Formen se regasesc: Ginseng siberian (imbunatateste motilitatea spermatozoizilor si elimina starile de stres), Ginkgo biloba (imbunatateste fluxul sanguin, determinand vasodilatatie), telina (planta recunoscuta pentru imbunatatirea tonusului sexual), extract de Serenoa si adaos de L-taurina. 

Recomandari si Contraindicatii. Se recomanda administrarea a 2 capsule x 2 ori pe zi, cu apa. Administrarea produsului trebuie realizata pe o perioada mai lunga de timp. 

Alte aspecte bine de stiut. Formen este un produs naturist care nu contine alergeni (fara drojdie, fara gluten, fara lactoza), zahar sau sare. 

Party up

Party Up

Party up este un produs naturist din categoria suplimentelor solide, reprezentand un mix de ingrediente cu actiune tonica, energizanta si revigoranta, ce garanteaza un plus de vitalitate si potenta masculină. Party up poate imbunatati calitatea vietii, prin combinatia unica de plante, ce relaxeaza psihicul, stimuleaza eliberarea de amine ale placerii, inlatura anxietatea si sustine cresterea rezistentei la efort. 

Ingrediente. Ingredientele produsului Party up functioneaza impreuna pentru intarirea organismului pe ambele laturi, corp si minte. Ingredientele sale: Cuiperca omida, Iarba caprei agitate, Coltii babei, Inima pamantului, Angelica chinezesc, Radacina vietii, Arborele templier japonez. Acest ingrediente reprezinta un mix 100% eficient pentru erectii puternice si lungi, ce asigura o experienta fara dureri de cap, ameteli, modificari la nivel ocular samd

Recomandari si Contraindicatii. Pentru inceput, se recomanda administrarea unei singure capsule, cu multa apa, iar in functie de efect, doza poate fi apoi marita la 2 capsule, pentru maximum de performanta. Nu se administreaza copiilor, femeilor insarcinate, persoanelor cu afectiuni cardiace, dezechilibre hormonale, afectiuni neurologice sau psihice severe. 

Alte lucruri bine de stiut. Se administreaza cu 40-60 de minute inainte de contactul sexual. Party up este un produs naturist de durata (o capsula isi face efectul pentru aproximativ 4 zile), ce poate determina cresterea puterii de rezistenta in timpul actului sexual, precum si intensitatea orgasmelor. 

De ce am tinut cont in selectarea produselor pentru potența masculină? 

Recenziile si parerile clientilor nostri privind pastilele de potenta masculină

Este foarte important ca medicamentele pe care le iei sa se fi dovedit utile pentru un numar cat mai mare de oameni. Tocmai de aceea, cel mai important criteriu pe care il luam in considerare, atunci cand recomandam medicamente pentru potenta masculină este parerea clientilor nostri.

Data fiind diversitatea mare de produse pe care o oferim, avem statistici cat se poate de clare, privind modul in care actioneaza produsele pe care le comercializam si putem selecta cele mai apreciate medicamente naturiste. 

Ingrediente 

Medicamentele pentru potenta sunt suplimente adjuvante si, de cele mai multe ori, contin ingrediente naturale. Nu toate ingredientele naturale sunt eficiente sau sanatoase, insa, tocmai de aceea, am ales sa recomandam doar produse care s-au dovedit a fi eficiente si sanatoase de-a lungul timpului. Epimedium, ginsengul sau Rhodiola Rosea, spre exemplu, sunt plante folosite inca din cele mai vechi timpuri pentru probleme de potenta, care nu au efecte adverse. 

Tip 

Exista pastile bazate doar pe ingrediente naturale si pastile care contin diversi compusi activi, ce se dovedesc extrem de puternici. Printre cei din urma se numara si Viagra. 

Efecte adverse 

Cu cat mai putine efecte adverse, cu atat mai bine. In lista pastilelor pe care le recomandam, am ales sa evidentiem medicamente cu cat mai putine efecte adverse, sau chiar cu efecte adverse zero. 

Contraindicatii ale medicamentelor pentru potenta masculină

In general, medicamentele pentru potenta trebuie sa fie recomandate doar in urma evaluarii unui medic. Persoanele care sufera de probleme cardiace, hipotensiune, diabet, trebuie sa evite, pe cat de mult posibil, administrarea pastilelor de potenta. In general, contraindicatiile sunt precizate clar pe prospectul medicamentelor. 

Ghidul cumparatorului 

Atunci cand hotarasti sa achizitionezi medicamente pentru potenta, este bine sa ai in vedere o serie de aspecte: 

In primul rand, cumpara medicamente din magazine de incredere, sau din farmacii. Vei avea garantia ca sunt produse testate clinic, care nu sunt periculoase pentru tine. 

In al doilea rand, citeste prospectul si analizeaza fiecare ingredient in parte. Este bine sa te orientezi spre pastile de potenta masculină cu ingrediente cat mai naturale, folosite frecvent de oameni. 

Analizeaza cu atentie informatiile despre produsul pe care il cumperi si asigura-te ca este original. Din pacate, multe dintre medicamentele de potenta eficiente sunt contrafacute, ceea ce poate duce la o serie de probleme de sanatate. 

Este bine sa stii ca oricat de buna ar fi un medicament dedicata potentei, aceasta nu poate sa inlocuiasca o alimentatie sanatoasa. Daca iti doresti un corp 100% functional, care sa iti poata oferi toata energia de care ai nevoie, trebuie sa il hranesti asa cum trebuie si sa te asiguri ca:  

  • Nu faci excese. Niciun tip de exces nu este bun. Indiferent ca este alimentar, de alcool, de medicamente destinate potentei sau altor problemei. 
  • Bei suficienta apa. Este indicat sa bei minim 2 litri de apa in fiecare zi. 
  • Faci sport si te mentii cat se poate de sanatos. 

Alimente și sfaturi pentru potenta

Alimente pentru potența masculină

Nutrientii din multe fructe, legume, cereale integrale si leguminoase contribuie la imbunatatirea fluxului de sange, pe intreaga suprafata a corpului, inclusiv la nivelul penisului. Or fluxul de sange catre penis reprezinta un element determinant pentru erectii sanatoase si consistente.

Iata o serie de alimente recomandate pentru potenta masculină:

  • Fructe bogate in antioxidanti si antociani: afinele – consumul de afine poate contribui, de asemenea, la protejarea tesuturilor din corp, precum si la scaderea riscului de a dezvolta anumite afectiuni cardiovasculare.
  • Verdeturi cu frunze: spanacul –  consumul de spanac poate stimula cresterea nivelului de testosteron.  
  • Alimente cu un continut ridicat de vitamina B-12 – tempeh pe baza de soia fermentata – consumul acestui aliment poate stimula buna functionare a altor functii corporale, ce determina la randul lor sanatatea erectila. B12 este una dintre cele mai importante vitamine pentru potența masculină.
  • Alimente ce contin L-arginina: fulgii de ovaz – integrarea in dieta a fulgilor de ovaz poate contribui la relaxarea muschilor si imbunatatirea fluxului sanguin.
  • Busuiocul este recunoscut pentru redarea tonusului și apetitului sexual. 5-6 grame de pulbere de busuioc, alături de 2 linguri de miere, poate fi considerat un afrodisiac natural. Rezultatul va trebui administrat de 4 ori pe zi, timp de 40 de zile.
  • Cardamonul, numit în Orientul Mijlociu „sămânța dragostei” este un adevărat afrodisiac pentru bărbați, dar și pentru femei. Acesta se administrează câte 1 ml de trei ori pe zi, diluat cu apă.
  • Stafidele au un rol important în potența masculină, mai ales dacă sunt fierte în lapte și sunt apoi consumate de trei ori pe zi, în porții de 30-40 grame.
  • Țelina crudă poate fi consumată de orice bărbat care dorește să se bucure de performanțe sexuale crescute. Sucul de morcov combinat cu țelină este și el ideal în acest scop.
  • Și fructele de goji au proprietăți importante pentru potența masculină, motiv pentru care ar trebui să facă parte din hrana zilnică a domnilor.
  • Nucile și semințele precum semințele de pin au beneficii numeroase pentru creșterea potenței la bărbați.

Sfaturi pentru îmbunătățirea potenței masculine

Dincolo de medicamentele și remediile naturiste există și alte aspecte pe care trebuie să le iei în considerare, aspecte ce țin de stilul de viață și care pot avea un impact pozitiv asupra îmbunătățirii performanței sexuale.

  • Conștientizează problema cu care te confrunți

Există mulți bărbați care nu conștientizează că există o problemă în viața lor sexuală, așa că primul pas ar fi recunoașterea problemei și conștientizarea faptului că există numeroase soluții care să îmbunătățească viața sexuală a bărbatului.

  • Redu expunerea la substanțe chimice în viața de zi cu zi

Oamenii de știință au constatat faptul că impotența bărbaților este cauzată de expunerea organismului la diverse substanțe care pot fi găsite în plastice, pesticide și alți poluanți chimici. Astfel, e important să eviți pe cât de mult impactul negativ al acestor substanțe asupra corpului tău. Poți începe cu evitarea recipientelor din plastic!

  • Ai grijă de greutatea ta

Greutatea corpului are un cuvânt important de spus în potența masculină, motiv pentru care este ideal să te menții aproape de greutatea potrivită vârstei și înălțimii tale, pentru a dispune de un organism cât mai sănătos. Ține cont de faptul că obezitatea e asociată cu un număr scăzut de spermatozoizi și cu impotența.

  • Fă exerciții fizice regulate

În strânsă legătură cu sfatul prezentat anterior, exercițiile fizice regulate vizează obținerea și păstrarea unei sănătăți fizice excelente. De pildă, exercițiile fizice la intervale regulate îmbunătățesc fertilitatea.

  • Scapă de anxietate și depresie

Aceste două probleme sunt cauze importante ale disfuncției erectile și ale unei potențe masculine scăzute. Dacă suferi de aceste afecțiuni, e important să apelezi la tehnici de relaxare, precum exercițiile de respirație, sesiunile de yoga sau meditație.

Problemele de potenta pot duce la numeroase alte dificultati de sanatate, cauzand chiar depresie. Tocmai de aceea, atunci cand consideri ca ai o astfel de problema, este bine sa cauti solutii eficiente si sigure. Sperăm că acest ghid ți-a fost de folos în a afla tot ceea ce trebuie să știi despre potența masculină, inclusiv care sunt cele mai bune remedii naturiste pentru tratarea problemelor cauzate de disfuncția erectilă.

REFERINTE: 

1. Jewell, Tim. “How to Get Harder Erections.” Healthline, Healthline Media, www.healthline.com/health/healthy-sex/how-to-get-harder-erections. Published June 25, 2019. Accessed June 18, 2021

5 thoughts on “Potenta masculina: care sunt cele mai eficiente pastile

  1. Am incercat Maraton Forte si este eficient.Se ajunge greu la orgasm.Am 64 de ani.O pastila este suficient,a 2 a oara nu mi am mai dat drumul,tine 2 zile efectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.