Despre Noi – Magazinul online Planteea

Magazinul online Planteea vă oferă cea mai mare gamă de produse naturiste și de produse organice din Romania și totodată cel mai mare număr de producători autohtoni și internaționali.

Facem tot ce ne stă în putință să menținem prețuri competitive, rezonabile, accesibile oricărui buzunar. Ceea ce ne diferențiază de majoritatea site-urilor concurente este dorința continuă de a colabora direct cu producătorii mari, formându-ne un stoc bine conturat cu care să ne putem onora comenzile în timp cât mai scurt. Ne-am propus încă de la bun început să fim lideri incontestabili în domeniu și lucrăm în continuare la acest aspect, bazându-ne pe nevoile clienților noștri pentru a ne menține această poziție. 

Ne mândrim cu o rețea de 12 magazine fizice, cel mai vechi datând din anul 2007 și un magazin online care și-a deschis porțile în anul 2016 cu ajutorul căruia am putut fi și mai mult alături de clienții noștri și am creat o legătură și conexiuni mult mai directe, fiecare experiență ajutându-ne să creștem. Magazinul online Planteea a luat naștere odată cu cerințele venite din partea oamenilor din afara Bucureștiului sau României ce nu aveau posibilitatea de a beneficia de varietatea noastră de produse.

Ne dorim ca și pe blog să livrăm informații utile și de calitate, persoanelor suferinde sau care doresc să afle mai multe despre sănătate, frumusețe, alimentație și nu numai.

Spor la citit să aveți!