Mierea de Manuka, alternativa ecologica care fortifica sistemul imunitar

Deseori ritmul de desfasurare rapid al actiunilor din viata noastra poate conduce la sensibilizarea organismului, lucru care il confirma atat doctorii si il resimt pe deplin oamenii de rand in diferite perioade ale anului.

Cu siguranta ca primul gand atunci cand apare o raceala, sau exista simptome de scadere a nivelului metabolic este sa luam fie un remediu preparat in apa fierbinte, fie unul cu asimilare rapida facut pentru inghitire.

Desi antibioticul contine substante chimice care actioneaza direct la sursa, acesta nu ajuta si la imbuntatirea sistemului imunitar, studiile aratand ca il slabesc de cele mai multe ori, fiind mai predispus la factorii de mediu, stres, sau alte situatii inoportune.

Cum te ajuta mierea de Manuka sa tii raceala departe?

Deseori, chiar daca luati substante chimice efervescente cand vine vorba de o gripa mai serioasa, tot raman urme de expectoratie, dureri in gat sau alte probleme asociate, cu care cu siguranta nu vreti sa va confruntati.

Pe deoparte poate afectata calitatea vocii sau tonalitatea acesteia, pe de alta parte ar putea exista si alte efecte care v-ar afecta concentrarea sau finalizarea activitatilor de zi cu zi.

Mierea de Manuka, intrebuintata in mai multe actiuni medicale

Daca va aflati in perioada pubertatii si exista diferite schimbari hormonale la nivel corporal, cu siguranta exista predispozitia de aparitie a acneei, situatie in care puteti preveni manifestarea acesteia cu mierea de Manuka.

De asemenea, daca practicati sport de performanta, sau va delectati deseori cu anumite activitati de gradinarit sau culinare, exista posibilitatea ca la un moment dat sa contactati rani usoare accidental, ca urmare a manuirii incorecte a accesorilor cu care lucrati.

Orice rana superficiala, arsura sau eczema poate fi ameliorata de asemenea cu miere de Manuka, avand proprietatile necesare de actionare activa la nivelul pielii, fiind asemanata de cele mai multe ori cu un adjuvant specific.

Concureaza cu succes in combaterea diferitelor microorganisme bacteriene sau fungice

Aparitia viermilor intestinali sau a altor bacterii la nivel corporal poate fi de departe un argument pentru a scadea functionalitatea organelor noastre.

Studiile arata ca mierea de Manuka consumata in proportiile potrivite poate conduce la distrugerea din organism a mai multor astfel de specii, nefiind nevoie de tratamente draconice sau interventii chirurgicale care se recomanda deseori pentru asemenea probleme.

Mierea de Manuka se deosebeste fata de modelele conventionale printr-o concentratie mai mare de compusi bio-activi

Forma sa de prelucrare este de departe unica, iar compusii sai bio-activi sunt cat se poate de hranitori si protectori pentru organism.

Rolul peroxidului de hidrogen este antiseptic, situatie in care ar scadea foarte mult riscul aparitiei infectiilor microbiene.

Glucosidaxa este o enzima, care se gaseste de asemenea si in produsele de panificatie, avand un rol important in reactie cu alte structuri catalizatoare.

Obtinuta pe cale naturala, fara conservanti sau alte E-uri

Pentru a capata o culoare cat mai credibila, un gust satisfacator, dar si pentru a avea o buna reactie chimica cu produsele in care este folosita, in mierea din comert gasim de cele mai multe ori substante artificiale.

Nu este cazul si mierii de Manuka, obtinuta din inima naturii, din nectarul florilor plantei sale si actiunii albinelor lucratoare.

Decizia ta finala este influentata de opinia clientilor care au achizitionat produsul anterior?

Daca doresti sa obtii maximum din distributia resurselor tale financiare, fara doar si poate te vei uita la ratingul acestui produs si pe buna dreptate.

Insa vei constata ca mierea de Manuka nu numai ca a fost un leac curativ pentru toate persoanele si problemele lor, dar aceasta  poate constitui si o reteta nutritiva de succes, conceputa special pentru orice tip de diete.

Despre mierea manuka merita sa citesti si:

Mierea de manuka pentru copii
Cum iti ajuta parul mierea de manuka?
Beneficiile mierii de manuka
Proprietatile benefice pentru sanatate ale mierii de manuka

2 thoughts on “Mierea de Manuka, alternativa ecologica care fortifica sistemul imunitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.