Despre Green Sugar – îndulcitorul 100% natural cu 0 calorii, 0 indice glicemic!

Vedeta incontestabilă în bucătăria celor care doresc să slăbească, a celor care mențin un stil sănătos de viață și acordă maxim de grijă alimentației sau a celor care suferă de diabet, Green Sugar a devenit preferința numărul unu în topul îndulcitorilor naturali din România!

Acest lucru se datorează, în primul rând, faptului că este singurul produs din extract de stevia rebaudiană, cu gustul dulce, similar zaharului, dar care nu schimbă gustul alimentelor sau al băuturilor. În plus, având 0 calorii și 0 indice glicemic, Green Sugar devine inamicul incontestabil al caloriilor și face ca dulciurile preferate, pregătite în propria bucătarie, să devină mai accesibile și mai premise ca oricând, indiferent de cantitate.

Despre producător – Laboratoarele Remedia

De peste 25 de ani, Laboratoarele Remedia sunt un nume de notorietate în industria românească a suplimentelor naturale, fiind unul din marii producători autohtoni de vitamine și minerale, pe baza ingredientelor de calitate Premium.

Cunoscut și ca promotorul care a introdus pe piața din România suplimentele naturale la plic, ușor dizolvabile în apă, pentru asimilarea rapidă a acestora de către organism, Laboratoarele Remedia este și producătorul exclusiv al Green Sugar, îndulcitorul 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic.

În Laboratoarele Remedia, toate ingredientele utilizate în producție provin din surse naturale și sunt atent analizate din punct de vedere fizico-chimic și microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internaționale, iar spațiul de lucru, precum și procedurile, respectă normele de bune practici de fabricație (conforme GMP). Furnizorii companiei Laboratoarele Remedia sunt firme de renume din Europa și SUA.

Despre Green Sugar – îndulcitorul cu 0 calorii, 0 indice glicemic !

GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA și marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene, este singurul îndulcitor 100% natural, cu zero calorii și zero indice glicemic, recomandat de medicii nutriționiști și diabetologi ai Societății de Nutriție din România.

Green Sugar este un amestec din Stevia Rebaudiana de înaltă puritate (obținut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apă fierbinte) și Eritritol (primul poliol natural obținut din porumb, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat).

Se utilizează ca înlocuitor al zahărului, fără a se descompune în produși toxici. Spre deosebire de alți îndulcitori de pe piață, Green Sugar este singurul dulce natural cu gust stabilizat, care nu schimbă gustul alimentelor sau al băuturilor pe care le îndulcește și poate fi folosit inclusiv la prăjituri ce necesită preparare termică.

Gust stabilizat!

Spre deosebire de alți îndulcitori pe bază de Stevia, Green Sugar este singurul de pe piață al cărui gust a fost stabilizat, ceea ce face ca el să nu modifice (cu amăreala specifică Steviei) gustul alimentelor în care este folosit, nici măcar în urma procesului de gătire la temperaturi înalte. Astfel, poți continua să preparați prăjiturile și sucurile preferate, fără teama de a compromite gustul original, bucurându-te astfel de savoarea dulciurilor din copilărie, dar mai ales de lipsa caloriilor din acestea.

100% natural!

Green Sugar e o alternativă sănătoasă în raport cu alți îndulcitori, deoarece produsul este o combinație de ingrediente naturale: extractul din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritolul, un poliol non-caloric obținut prin fermentație biologică.

Această combinație îi conferă atât gradul de dulce similar zahărului, dar cel mai important lucru este că asigură un necesar zilnic de nutrienți, antioxidanți și antiinflamatori. Există studii clinice care arată că extractul de Stevia Rebaudiana și eritritolul, în cantitățile prescrise de medic, sunt agenți nutritivi puternic antioxidanți.

Avantaje asupra sănătății !

“Prin efectul antiinflamator și antioxidant puternic, Green Sugar ar putea să însemne un aliment nutrițional excelent pentru extinderea vieții indivizilor care îl consumă zilnic”, afirma dl. Dr. Romulus Ioan Scorei, profesor la Universitatea din Craiova, cercetător și fondator al Institutului de cercetare Bioboron. „În esență, efectele produsului Green Sugar asupra metabolismului celular sunt acelea de protecție împotriva îmbătrânirii.”

Consumul de Green Sugar nu aduce numai bucurie papilelor gustative, ci are reale beneficii asupra organismului, prin efectele extractului de Stevia Rebaudiana:

  • menține echilibrul glucozei în sânge;
  • stimulează secreția de insulină;
  • reglează mecanismul gastro-intestinal;
  • stimulează activitatea cerebrală;
  • scade pofta de dulce și pofta de mâncare;
  • reglează tensiunea arterială;
  • scade nevoia de fumat;
  • are acțiune antibacteriană și antifungică;
  • nu produce carii;
  • nu prezintă riscul cancerigen al îndulcitorilor sintetici.

În plus, Green Sugar nu fermentează și este recomandat persoanelor care suferă de diabet, fenilcetonurie, sindrom de colon iritabil și colită de fermentație. In cazul persoanelor supraponderale, extractul din frunze de Stevia Rebaudiana creează o senzație de sațietate, având o acțiune dublă asupra centrului foamei din creier și asupra terminațiilor nervoase din stomac.

Pe o piață de consum în care majoritatea alimentelor sunt modificate genetic sau conțin conservanți dăunători organismului, trebuie menționat faptul că Green Sugar nu are în componență materii prime modificate genetic și nu produce dependență prin administrare pe termen îndelungat.

Mod de preparare si consum îndulcitor Green Sugar:

Mod de utilizare: 

  • Se utilizează asemenea zahărului, la îndulcirea băuturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.
  • Este stabil la coacere, fierbere sau congelare.
  • Nu fermentează, nu balonează și nu produce carii.
  • Are putere de îndulcire egală cu a zahărului.

Compoziție Eritritol stevie îndulcitor cristalizat pulbere 1kg – GREEN SUGAR

Amestec din:

  • Stevia Rebaudiana de înaltă puritate (obținut prin tratarea frunzelor de Stevia cu apă fierbinte) – 2%
  • Eritritol (primul poliol natural obținut din porumb nemodificat genetic, prin fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis – proces patentat) – 98%.
  • Acest produs nu conține: gluten, zahăr, conservanți, coloranți, ingrediente sintetice sau modificate genetic.
  • Sursa materiilor prime: UE si SUA

Rețetă: TIRAMISU FĂRĂ ZAHĂR

Ingrediente:

Pișcoturi:
– 3 ouă
– un praf sare
– 2 lg făină de grâu
– 2 lg cacao
– 3 lg îndulcitor Green Sugar
– 2 lg îndulcitor pudră

Crema:
– 3 gălbenușuri
– 4 lg îndulcitor Green Sugar
– 50 ml lichior amaretto
– 250 gr brânză mascarpone
– 400 gr smântână grăsime 30%
– coaja portocală (rasă sau tocată mărunt)
– 300 ml cafea tare (eu am folosit neîndulcită)
– cacao neagră pentru pudrat

Mod de preparare:

  • Se mixeaza spuma albușurile cu un praf de sare. Se adaugă îndulcitorul și se mixează până se obține o bezea fermă și lucioasă. Se adaugă gălbenușurile.
  • Făina și cacaua cernute se adaugă peste compoziția de ouă, amestecând ușor cu o spatulă.
  • Compoziția se transferă într-un poche și se sprițează bastonașe de dimensiune potrivită în tava de copt, prevăzută cu hârtie de copt.
  • Pișcoturile formate se presară ușor cu îndulcitor pudra.
  • Se coc în cuptor, la 180 grade C, timp de aproximativ 25 minute, în funcție și de cuptorul fiecăruia.
  • După ce s-au copt, se scot și se lasă la răcit în tavă, apoi se scot pe un grătar de bucătărie.

Urmează pregătirea cremei…

  • Cele 3 gălbenușuri se spumează împreună cu îndulcitorul, apoi se transferă pe foc mic pe, amestecând continuu până când devin cremoase și capătă consistență. Se iau de pe foc și se lasă puțin la temperatura camerei, apoi se adaugă lichiorul amaretto.
  • Peste crema de ouă, se încorporează brânza mascarpone.
  • Separat, smântâna se mixează până devine spumă. Se adaugă 3 lg îndulcitor pudră.
  • Se adaugă crema de ouă cu mascarpone peste frișcă și se omogenizează. O parte din cremă se transferă într-un poș pentru ornat.
  • Într-o tavă, se așează un strat de pișcoturi, se însiropează bine cu cafea. Se pune jumătate din cantitatea de cremă rămasă, apoi se presară coaja de portocală. Urmează al doilea rând de pișcoturi, se însiropează cu restul de cafea. Se adaugă crema rămasă și se presară din nou coaja de portocală. În final, se ornează cu crema din poș, apoi se presară o cantitate generoasă de cacao.
  • Tiramisu se păstrează la rece până a doua zi.

Poftă bună !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.