Ce este un protector hepatic si care sunt beneficiile lui

Ce este un protector hepatic si care sunt beneficiile lui

 

Auzim tot mai des faptul ca un consum zilnic de medicamente puternice luate pentru a trata diferite afectiuni poate afecta calitatea florei intestinale, dar si alte organele interne. Ficatul este unul dintre organele cel mai des afectate din cauza medicamentelor in exces, mai ales atunci cand nu este protejat cu produse special create in acest sens.

Protejarea ficatului de medicamentele cu care intra in contact direct se face cu ajutorul unui produs ce poarta denumirea de protector hepatic, iar cele mai importante beneficii in urma unui consum regulat pot fi urmatoarele:

 

  • Este recomandat ca fiind un supliment alimentar ce are un rol ridicat de protectie asupra celulelor hepatice, avand efect depurativ in procesele de eliminare a substantelor care pot afecta organismul, precum alcool, medicamente, anestezice, pesticide, toxine, etc.

 

  • Protectorul hepatic este benefic si persoanelor care se confrunta cu un stres continuu cauzat de diversi factori externi, dar si persoanelor care lucreaza sau viziteaza zone industrializate, care pot fi poluate. De asemenea, protectoarele hepatice au rolul de a proteja ficatul si persoanelor care sunt dependente de alcool sau de droguri.

 

  • Este un supliment care este indicat si in cazul afectiunilor precum ciroza, hepatita cronica, insuficienta hepatica, statoza hepatica, orice afectiuni inflamatorii sau de motilitate ale vezicii biliare.

 

  • Este un adjuvant natural si pentru tratamentul cancerului hepatic, in perioada in care se urmeaza un tratament puternic chimioterapic, dar si radioterapic deoarece poate detoxifia si elimina produsii de dergadare.

 

  • Un consum regulat de protector hepatic poate trata si simptome precum constipatie cronica, indigestii, toxiinfectii alimentare sau toxiinfectii cu ciuperci precum Amanita phalloides

 

Ca si mod de administrare este recomandata o capsula, de doua ori pe zi, inainte de mesele principale ale zilei ori asa cum recomanda medicul specialist, in cazul in care este nevoie de mai mult. Este imperios necesar sa fie pastrat intr-un loc racoros, ferit de umiditate si de caldura si nu este indicat sa fie consumat pentru a inlocui regimul alimentar.

 

Hepato protectia, respectiv produsele protectoare hepatic impreuna cu un regim de viata sanatos, care sa contina o alimentatie echilibrata si exercitii fizice zilnic pot reprezenta un stil de viata sanatos, lipsit de boli si medicamentatie.

Link foto: https://pixabay.com/ro/m%C3%A2ini-unul-produsele-medicamentoase-1903104/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.