Seva Plant – brand PREMIUM în domeniul terapiei naturale

Seva Plant

Produsele utilizate în domeniul terapiei naturale au început, în ultimii zeci de ani, să își formeze un publi considerabil pe piață, având în vedere rezultatele incredibile pe care le au în tratarea bolilor sau a unor dezechilibre. Cererea este din ce în ce mai mare, iar produsele naturiste trebuie să se conformeze unui standard de calitate superioară.

Care este scopul terapiei naturale?

Terapia naturală este cunoscută și sub numele de terapie alternativă sau terapie complementară, și este metoda prin care anumite probleme de sănătate ale oamenilor sunt tratate utilizând plante medicinale (sau alte produse din natură), fie sub formă de medicamente, fie prin proceduri. Este un concept care se bazează pe puterea elementelor naturale, alături de multe studii care îi confirmă veridicitatea.

Aceasta poate fi urmată și alături de tratamentele convenționale (care au la bază substanțe chimice obținute în laborator) pentru a le reduce din efectele adverse sau pur și simplu pentru a le potența efectul.

Importanța alegerii brand-ului de produse naturiste

Contrar așteptărilor, există mari diferențe între anumite produse care conțin la bază, spre exemplu, aceeași plantă. De ce? Pentru că brand-urile și propriile lor liste de priorități diferă, iar unii aleg să nu pună accentul pe originea plantelor, prelucrarea lor și modul de păstrare, ambalare și distribuire. Opțiunile sunt vaste, iar alegerea produselor trebuie să fie o decizie luată în funcție de nivelul de calitate și gradul de utilitate pe care îl oferă fiecare produs.

Produsele Seva Plant

În ultimii ani Seva Plant s-a dezvoltat într-un brand de produse care oferă o gamă premium de produse naturiste cu un vast renume. Seva Plant a prins contur în urma unui răspuns amplu la întrebarea: „Ce ar trebui să ofere un produs naturist?”. Colectivul format din profesioniști ai domeniului, cu impresionante cunoștințe, a depus eforturi considerabile pentru crearea unei game de produse care să satisfacă clientul și care, în primul rând, să ajute organismul uman.  De mulți ani pe piață, Seva Plant reușește să ofere un standard de calitate și eficiență, analizând fiecare produs și asigurându-se că fiecare plantă provine din cele mai bune medii posibile, că suplimentele obținute sunt calitative și își îndeplinesc scopul. Seva Plant investește în fiecare nou produs pe care îl aduce pe piață, îl aduce la cea mai bună variantă posibilă.

Seva Plant reușește prin rețete inovatoare și modul de preparare, să ajute organismul uman în învingerea bolilor, a insuficiențelor etc. Crezând încă de la început în puterea dată de remediile naturale, rezultatele propriilor produse nu au încetat să apară. Scopul este unul simplu: de a reda puterea sănătății. Ascultând povești și probleme, Seva Plant încearcă și reușește să ofere alternative (cât mai multe) pentru redobândirea echilibrului în organism. Într-o continuă dezvoltare, aceștia studiază: proprietățile fiecărei plante folosite, cum poate fi creată și preparată rețeta perfectă și, cu ajutorul ultimelor tehnologii de obținere a medicamentelor, oferă un standard de calitate clienților lor. Aceștia implică în procesul științific toate resursele disponibile pentru a pune la punct cea mai bună gamă de produse naturiste.

Aceștia utilizează linii de producție dintre cele mai moderne, adaptate standardelor europene și normelor impuse de legislația românească. Toate suplimentele Seva Plant sunt notificate la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului, pentru că vor să ofere credibilitate și respect clienților lor.

Primul pas, și unul dintre cei mai importanți, anume alegerea materiei prime, este facut cu atenție, cu un research complet, pentru alegerea plantelor de cea mai înaltă calitate, ale căror îngrijire și supraveghere au fost realizate corespunzător. Acestea provin exclusiv din UE. Suplimentele nutritive sunt PRODUSE PREMIUM și au la bază plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine, iar calitatea acestora este certificată de prestigioase laboratoare europene. Acestea sunt verificate pe loturi, sunt certificate din punct de vedere al purității și concentrației. Astfel, Seva Plant se încadrează în categoria premium de produse naturiste, aducând pe piața românească actuală, rețete unice, cu proprietăți unice. Schemele de obținere, cât și rețetele, sunt respectate cu rigurozitate, pentru a nu lăsa nicio greșeală să fie posibilă. În produsele Seva Plant nu veți găsi aditivi, deoarece produsele nu sunt tratate chimic, nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori.

100% brand românesc

Seva Plant este un brand românesc, întreținut în România, cu forță de muncă românească, adresat publicului românesc.

Rezultate

Rezultatele produselor Seva Plant sunt strâns legate de îmbunătățirea confortului digestiv, detoxifiere, tratarea anumitor boli și echilibrarea generală a substanțelor chimice de la nivelul corpului uman.

Poveste

Seva Plant își continuă drumul spre crearea unui brand de produse complet, care să vină în ajutorul lumii medicale naturiste.