Mumio rasina muntilor – Ce boli vindeca?

Te afli in cautarea celor mai bune remedii naturiste eficiente, care te pot ajuta sa contribui la imbunatatirea sistemului tau imunitar si sa iti fortifici intreg organismul, fara grija efectelor secundare? Acum ai la indemana o gama diversa de suplimente naturale, cu eficienta dovedita in asigurarea efectelor imunostimulatoare ale intregului organism. 


Mumio, rasina muntilor reprezinta un remediu naturist cu efecte fortifiante puternice, care are in compozitia sa extracte purificate, aminoacizi esentiali si vitamine sau uleiuri eterice, care te ajuta sa iti mentii corpul sanatos si puternic. 

Iata ce trebuie sa stii despre acest elixir al sanatatii, pe care natura il ofera persoanelor interesate in tratamente alternative, menite sa ii ajute sa adopte un stil de viata sanatos.

Ce este Mumio si ce beneficii ofera pentru sanatate?

Mumio este un extract fortifiant, obtinut dintr-o rasina care se dezvolta in Podisul Tibet, a carui compozitie bogata in antioxidanti si vitamine, asigura tratarea cu succes a diverselor afectiuni cu efecte nefaste asupra sanatatii. 

Aceasta rasina speciala, greu de gasit, a fost utilizata timp de secole in tratamentele alternative eficiente, oferind beneficii considerabile celor care doresc sa traiasca sanatos, sa isi mentina greutatea optima si sa stopeze efectele imbatranirii premature. 

Efecte curative puternice

Acest balsam al muntilor este considerat un adevarat panaceu, cu efecte curative puternice. Continutul acestuia este unul special, intrucat doi dintre aminoacizii care nu se regasesc in niciun alt remediu naturist, impreuna cu celelalte 83 de elemente curative din compozitia sa, ii sporesc capacitatea de prevenire si tratare a diverselor afectiuni cu care ne putem confrunta de-a lungul vietii. 

Printre acestea se numara acizii benzoic si glutamic sau cel aspartic, vitaminele B si P, magneziul, calciul, seleniul, manganul, iodul, cromul, beriliul si zirconiul. Toate aceste minerale esentiale, aflate in cantitati optime in compozitia rasinii muntilor, asigura aportul necesar organismului, atunci cand acest tratament naturist este inclus in rutina ta de tratamente alternative, menite sa te mentina sanatos si puternic. 

Utilizarile curative ale extractului Mumio, rasina muntilor 

Iata care sunt principalele afectiuni, in cazul carora, poti miza pe eficienta tratamentului alternativ eficient, pe baza de extracte de Mumio, rasina muntilor:

  • Ameliorarea simptomelor specifice surzeniei congenitale;
  • Reducerea efectelor nefaste ale hemoragiei nazale;
  • Eliminarea balbaielii;
  • Tratarea fracturilor costale;
  • Ameliorarea simptomelor specifice artritei;
  • Tratarea gastritei si a ulcerului;
  • Reducerea efectelor nefaste ale astmului si ale bronsitei asupra organismului;
  • Ameliorarea tulburarilor de la nivelul sistemului nervos;
  • Eliminarea cauzelor care provoaca impotenta la barbati si infertilitatea la femei;
  • Tratarea afectiunilor specifice sistemului cardiovascular;
  • Digerarea rapida a hranei, pentru a asigura buna functionare a sistemului digestiv;
  • Eliminarea durerilor de cap;
  • Vindecarea reumatismului si ameliorarea simptomelor specifice parezelor.

Administratrea tratamentului Mumio, rasina muntilor

Pentru a beneficia de numeroasele efecte curative ale extractului puternic fortifiant Mumio, din rasina muntilor, poti utiliza urmatoarele forme de tratament:

  • Administrarea directa a extractului de Mumio, rasina muntilor pentru a intari sistemul imunitar, conform indicatiilor inscrise pe eticheta produselor disponibile in magazinele naturiste de specialitate;
  • Aplicarea locala a extractului de Mumio, rasina muntilor la nivelul narilor pentru stoparea hemoragiilor nazale;
  • Aplicarea sa locala la nivelul limbii, in amestec cu miere pura, pentru a elimina cauzele balbaielii;
  • Administrarea extractului de Mumio, rasina muntilor, in combinatie cu suc de maghiran organic, pentru ameliorarea simptomelor specifice migrenelor, a otitei si a diverselor rani de la nivelul pielii;
  • In combinatie cu ceai de linte sau de matase, pentru tratarea afectiunilor digestive si pentru usurarea cailor respiratorii;
  • Ca antidot eficient in lupta impotriva intoxicatiei cu alcool;
  • Aplicarea sa locala, in amestecuri optime cu uleiuri din plante, pentru a combate efectele nefaste ale intepaturilor de scorpion.

Prin urmare, Mumio, rasina muntilor reprezinta elixirul sanatatii si a longevitatii. Bucura-te de beneficiile sale extraordinare, prin utilizarea, conform prescriptiilor indicate pe etichetele produselor naturiste disponibile, care au la baza acest panaceu curativ. 

10 thoughts on “Mumio rasina muntilor – Ce boli vindeca?

  1. Buna seara. Acesta rășină poate fii utilizată în tratarea cancerului de colon si daca da cum se administreaza. Va multumesc anticipat!

        1. Pentru intestine este absolut necesară deparazitare,( pământ diatomee;Sint niste alge fosilizate ,foarte eficienta in deparazitare; o cura este necesară de 3 luni) multă sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.