Cum poti slabi eficient fara infometare?

Cum poti slabi eficient fara infometare?

Sursa foto: Pixabay.com

Orice femeie isi doreste sa arate intodeauna bine. In stransa legatura cu aspectul, starea de bine interioara este si ea afectata atunci cand nu suntem multumite de felul in care aratam la exterior. De cele mai multe ori, dietele-minune ajung sa ne atraga, insa rezultatele, desi vizibile, se pierd usor in timp. In acest caz, va trebui sa ai in vedere cauzele care duc la aparitia kilogramelor in plus, astfel incat sa poti identifica in mod corect cauza si sa poti lua masurile potrivite.

Exceptand cauzele medicale, situatie in care numai un medic te poate sfatui in mod corect, in rest, iti poti mentine greutatea sub control destul de usor. Este insa nevoie sa faci anumite compromisuri, sa faci un pact cu propriu-ti corp, astfel incat acesta sa poata raspunde educatiei pe care incerci sa o implementezi.

 

Inlocuieste dulciurile cu gustari de casa si zaharul cu xylitol!

 

Daca zaharul este problema majora pe care o intampini si tu, in sensul ca pur si simplu nu poti renunta la dulciuri, ei bine ar trebui sa stii ca majoritatea femeilor intampina aceasta problema. Dulciurile creaza o anumita dependenta, din cauza consumului de zahar. Din acest motiv putem simti uneori nevoia de ceva dulce, iar alteori uitam sa avem o masura la gustarile pe care le servim. Din fericire poti inlocui zaharul cu xylitol, astfel incat adaosul de zaharuri sa se opreasca. Poti gasi xylitol la pret special in magazinele specializate si in acest fel il poti introduce in alimentatia ta, in prajituri, in ceaiuri si chiar in cafea. Vei vedea ca rezultatele tale se imbunatatesc, iar faptul ca vei consuma un indulcitor natural nu iti va aduce doar beneficii la nivel de intarire a imunitatii, ci si la nivelul pastrarii greutatii optime sau chiar la nivel de scadere a kilogramelor in plus.

 

Evita mancarea de tip fast food!

 

Mancarea de tip fast food reprezinta o problema imensa a umanitatii. 85 % din populatia americana sufera de obezitate, iar procentele sunt ingrijoratoare si in ceea ce priveste obezitatea infantila. Cifrele sunt cutremuratoare si ar trebui sa ne sperie, insa cumva, acest tip de gustare inca mai face parte din vietile noastre. Nu este usor sa renunti la aceste alimente, insa cu putina vointa vei vedea ca poti inlocui aceste mese cu unele sanatoase, pregatite in casa, pe care sa le ai sub control din punct de vedere caloric. In timp, vei ajunge sa constati ca este mai buna si mai sanatoasa o salata pregatita in casa, iar friptura pregatita de tine este delicioasa, poate cu mult mai buna decat cea pe care ai consuma-o intr-un fast food. Este nevoie insa de rabdare pana ca organismul tau sa inteleaga acest lucru, drept pentru care acorda-ti timpul necesar.

 

Evita rontaielile!

 

Stim ca deseori avem pofta sa rontaim ceva. Covrigi, sticksuri sau alte gustarele, acestea vor trebui sa dispara din peisaj. Motivul este simplu! Cata vreme vrei sa iti pastrezi greutatea sub control, va trebui sa ai grija ca organismul tau sa inteleaga ca mesele principale sunt cele din care trebuie sa isi ia aportul de vitamine si substante nutritive. Daca ingeram cantitati insemnate de covrigei, organismul va intelege ca aceea este masa ta si va considera ca asa trebuie sa fie servit mereu. Fara orar de masa, fara portii, fara ordine. Stabileste asadar un program de masa si eventual, atunci cand simti nevoia sa mananci ceva, incearca sa bei un ceai indulcit cu xylitol, sirop de artar sau miere.

 

Lupta cu kilogramele este una dintre cele mai aprige, deoarece implica multa vointa, stres si rabdare. Insa la final merita sa vezi rezultatele obtinute fara a te infometa si fara a recurge la diete care mai rau te imbolnavesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.