Cafeaua verde, suplimentul tonic conceput special pentru un organism sanatos

Cafeaua verde, suplimentul tonic conceput special pentru un organism sanatos

(Sursa: https://pixabay.com)

 

Zi de zi, atat violenta mass-media, cat si anunturile revolutionare ale companiilor farmaceutice de top, considera ca pot rezolva orice problema de sanatate a omului, insa lucrurile nu sunt de departe asa.

Desi in prima instanta antibioticele sunt facute pentru a rezolva o instanta grava de sanatate, in plan secund acestea scad din frecventa de functionare a sistemului imunitar, astfel corpul fiind vulnerabil la toate activitatile din jur, mai ales cand vine vorba de factorii de mediu.

Daca unul din tabieturile dumneavoastra de baza la inceputul unei zile este savurarea unei cafele de la espressor, sau facuta manual, atunci trebuie sa stiti ca varianta neagra, desi se spune ca aduce numeroase beneficii, efectele devastatoare pot fi mai multe in timp.

Pentru a stopa toxicizarea propriului organism cu substante prelucrate,  va invitam sa incercati diferite modele de cafea verde de la Planteea, variante alimentare atat pentru uz comun cat si pentru dobandirea unui stil de viata mai sanatos.

Secretul sta in obtinerea unor produse de calitate

Ne-am propus ca produsele noastre sa fie extrase din inima naturii, astfel ca diminuarea impuritatilor sau a proceselor industriale de obtinere a produsului finit nu va influenta beneficiile si nici nu va favoriza formarea de efecte adverse.

Acest lucru evidentiaza asupra produselor noastre un numar semnificativ crescut de antioxidanti, deoarece nu sunt supuse sub efectul arderii cum este cazul unui produs obisnuit.

Efecte benefice in toate sistemele corporale

Ne dorim sa duceti o lupta egala cu aceasta viata rapida, care va supune la un efort fizic si intelectual sustinut, dar in egala masura si sa sporim activitatea sistemului imunitar, sau dupa caz sa va ajutam pentru a va pastra raporturile corporale potrivite si sa nu atrageti formarea de strat adipos.

Daca in cazul unor persoane consumul de cafea aducea la ridicarea valorilor de tensiune arteriala, in cazul de fata raportul este invers proportionat.

In adaos, cofeina, compusul bioactiv din cafeaua verde pe langa faptul ca are rolul de a va dinamiza instant metabolismul, conduce si la stimularea functiilor cognitive sau senzoriale, pentru a da randament chiar si in cele mai solicitante situatii pe o perioada lunga de timp.

In plus, nivelul de colesterol va fi controlat indelung, iar elasticitatea pielii si dobandirea frumusetii la nivelul acesteia pot fi posibile deoarece se diminueaza efectul radicalilor liberi care actioneaza asupra sa.

Numeroase studii pot confirma ca produsele de cafea verde in stare neprelucrata ajuta chiar si la combaterea calvitiei sau dupa caz la reducerea apetitului.

Gusturi diferite, preparate felurite, toate pentru sanatate si tinerete

Preparatele pe care vi le-am pregatit pot fi combinate si cu alte ingrediente cum ar fi indulcitorii, ghimbirul, sau alte tipuri de substante aromate pentru a obtine un gust desavarsit.

Una din cele mai bune metode pentru a obtine un gust intens face referire la infuzare.

Fie ca va-ti supus corpul la eforturi fizice sustinute, fie pentru relaxare sau alte obiective, o cafea este binevenita oricand, asa ca nu va ramane decat sa cunoasteti care este metoda potrivita de preparare.

In prima instanta asigura-te ca boabele de cafea vor lua forma unei pulberi, actionand mecanic cu ajutorul unui blender.

Amestecul obtinut se acopera cu apa fierbinte si se lasa la infuzat vreme de cateva minute.

Rezidurile ramase se strecoara, iar daca doriti sa o indulciti puteti apela fie la siropul de artar, fie la zahar sau miere de albine naturala.

Fiecare produs este obtinut cu certificare bio si se adreseaza oricarui membru al familiei dumneavoastra cu conditia sa nu prezinte afectiuni medicale deosebite.

Acestea  nu contin alergeni, astfel ca posibilitatea aparitiei reactiilor cutanate iese din discutie.

Apoi fiecare client cu siguranta isi doreste sa aibe de unde sa aleaga, cautand mai multe categorii distincte, iar noi am cautat sa raspundem la aceasta cerere, oferind nu mai putin de 3 alternative, la un raport calitate-pret pe masura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.