Branca ursului – remediu pentru infertilitate

Branca ursului – remediu pentru infertilitate

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/br%C3%A2nca-ursului-crucea-p%C4%83m%C3%A2ntului-1603373/

Plantele au rolul lor si reusesc sa previna numeroase afectiuni. Unele sunt mai mult cunoscute, iar altele destul de putin. Cu toate acestea, fiecare planta medicinala de astazi a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri, de catre stramosii nostri, acestia cunoscandu-le leacul.

Branca ursului face parte din categoria acelor plante ce ne duce cu gandul la animalele domestice sau salbatice. Fie ca vorbim despre coada calului, creasta cocosului sau despre branca ursului, toate acestea sunt foarte bune pentru sanatate, reusind sa previna si chiar sa trateze afectiuni destul de grave.

Branca ursului se gaseste astazi sub mai multe forme. Daca pana nu demult era folosita doar in ceai, astazi o putem administra si sub forma de capsule sau chiar tinctura. Aceasta planta are numeroase beneficii pentru organism, ajutand astfel atat sistemul digestiv si uneori contribuind la reglarea functiilor sexuale.

Branca ursului, beneficii pentru tratarea infertilitatii

Aceasta planta este cunoscuta sub numele de „Crucea Pamantului” inca din antichitate, de catre stramosii nostri. Datorita continutului sau de substante nutritive, specialistii considera branca ursului un adevarat Ginseng romanesc. Dincolo de toate celelalte proprietati, stim despre aceasta ca este un bun remediu pentru problemele de natura sexuala, fiind considerata de cei mai multi si planta dragostei.

Inca din cele mai vechi timpuri, branca ursului a fost folosita sub forma de ceaiuri sau tincturi pentru a rezolva problemele infertilitatii masculine sau feminine. Aici, putem aminti despre frigiditate, impotenta, deficit de testosteron, probleme ale ovulatiei. De asemenea, branca ursului determina o calitate mai buna a spermei si astfel avem de-a face cu o motilitate mai buna a spermatozoizilor si cu o concentratie mai mare. Acest lucru ajuta destul de mult pentru conceperea unui copil.

Odata folosita de catre femei, aceasta planta rezolva numeroase probleme de natura sexuala, precum amenoreea, menopauza prematura, probleme ale ciclului menstrual, ba chiar si anumite infectii periculoase, precum ar fi chlamydia, gonoreea sau chiar sifilis. Aceste disfunctii de natura sexuala vor fi eliminate si in acest mod problemele infertilitatii feminine vor fi tratate.

Branca ursului si problemele digestive

Dincolo de infertilitate, branca ursului si-a dovedit proprietatile si in problemele de natura digestiva, scapand pe oricine de balonare, digestie incetinita, diaree, dureri ale stomacului si colici. Ca atare, toti cei ce sufera de astfel de probleme ar trebui sa consume ceai de branca ursului sau sa foloseasca capsule, conform recomandarilor medicilor homeopati.

Branca ursului – alte beneficii pentru sanatate

Aceasta planta este considerata de mare ajutor si atunci cand vine vorba despre insuficienta renala, afectiuni ale circulatiei periferice. De asemenea, starea de oboseala poate fi combatuta. S-a demonstrat deja ca aceasta are numeroase beneficii si pentru a tine la distanta imbatranirea precoce, fiind un bun remediu in acest sens.

Branca ursului utilizare

Modul de utilizare a acestei plante se face cu multa atentie, fiind recomandat sa se tina cont de recomandarile medicilor specialisti, astfel incat sa nu existe contraindicatii. Branca ursulului poate fi folosita atat sub forma de ceai, cat si sub forma de tinctura sau capsule. Nu folositi aceasta planta in sarcina si alaptare si nici sub forma de ceai pentru bebelus. Foloseste capsulele, tinctura sau ceaiul de branca ursului de la planteea.ro, fiind cele mai sigure solutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.