Argint coloidal – Top 5 beneficii pentru sanatate

sticluta medicamente si folie medicamenteFolosit de secole datorita proprietatilor benefice pentru organism, argintul coloidal este produsul folosit in stomatologie pentru implanturi dentare, dar si drept dezinfectant cu un spectru larg de uz medical. Distruge peste 600 de tipuri de microbi cunoscuti, virusi, bacterii, stafilococi si are o multime de alte beneficii importante pentru organism. Iti spunem cateva dintre cele mai importante!

Top 5 beneficii ale argintului coloidal

Pana in prezent, exista cel putin noua beneficii demonstrate de literatura medicala ale argintului coloidal. Cele mai importante dintre ele sunt urmatoarele:

Argintul coloidal are rol antibacterian

Argintul coloidal are capacitatea de a controla bacteriile care sunt rezistente la antibiotic. Produsul, spre deosebire de antibioticele moderne din comert nu creeaza rezistenta sau imunitate in fata organismelor pe care le distruge.

Argintul coloidal reface ranile

Argintul coloidal are abilitatea de a stimula vindecarea pielii si a tesuturilor moi. In urma unui studiu de cercetare facut in anul 2012 de Pharmacognosy Communications, se specifica faptul ca argintul coloidal trebuie introdus ca si baza in mai multe solutii si remedii pentru arsuri, afte, paradontitie si alte afectiuni.

Se poate trata cu ajutorul argintului coloidal pecingina (Tinea capitis), afectiune cauzata de o ciuperca ce traieste pe stratul superior al pielii,  deoarece are rol anti-fungic.

Argintul coloidal tratateaza ochii rosii si infectiile urechii

Ochii rosii apar in momentul in care membrana mucoasa este inflamata si acopera globul ocular. Acest lucru este cauzat de o bacterie sau infectie virala. Argintul coloidal are o actiune prompta impotriva iritatiei si a virusilor, dar si bacteriilor care produc infectii puternice.

Daca este aplicat pe ochiul infectat, particulele mici de argint coloidal atrag celulele infectate prin intermediul electromagnetilor si le trimit in sange pentru a putea fi eliminate.

Argintul coloidal are rol antiviral

Beneficiile argintului coloidal se regasesc si in tratarea afectiunilor precum pneumonie, herpes si zona zoster. Produsul este un remediu natural care poate opri raspandirea virusilor in mod rapid. Argintul coloidal poate reduce activitatea virusului HIV la pacientii care sunt infectati cu SIDA. De asemenea, exista cazuri in care agrintul coloidal si-a dovedit eficienta in combaterea virusului hepatitei C.

Argintul coloidal are rol antiinflamator

Este un remediu natural antiinflamator, cercetatorii de Institutul de Sanatate al Statelor Unite au studiat efectele pe care le-au avut inflamatiile dupa ce au fost tratate cu argint coloidal. De exemplu, pielea porcinelor care au avut inflamatii s-a refacut complet in aproximativ 72 de ore. Argintul coloidal poate accelera vindecarea si grabirea refacerii celuleor.

Bininteles ca acestea nu sunt singurele beneficii pe care le aduce argintul coloidal asupra organismului. Este un remediu natural impotriva sinuzitei, ajuta la prevenirea tuturor tipurilor de gripa, chiar si gripa porcina si alte forme de raceala comuna si este un remediu care lupta impotriva penumoniei si bronsitei.

Argintul colidal este disponibil in mai multe forme si concentratii, iar doza recomandata difera de la un caz la altul.

One thought on “Argint coloidal – Top 5 beneficii pentru sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.