Produsul antiinflamator articular care reintinereste pielea

Noul produs inovativ, crema telom-r este recomandat pentru uz extern cu destinatie directa spre afectiunile reumatice, musculare, dar si in cazul nevralgiilor deoarece eficienta ei se bazeaza pe stimularea telomerazelor. Iata care sunt beneficiile ingredientelor pe care crema telom-r le are in compozitie.

Telomerazele sunt enzimele care, in momentul in care sunt activate, au rolul de a favoriza procesul de reintinerire al organismului deoarece pornesc de la nivelul ADN-ului, in momentul in care sunt activate. Actiunile complexe ale cremei functioneaza datorita componentelor naturale precum:

Extract de Astragalus – este stimulentul cel mai bun al telomerazelor deoarece actioneaza direct la nivelul terminatiilor cromozomiale din celule, care poarta denumirea de telomeri. Are un efect puternic de intinerire a elasticitatii articulatiilor, opreste evolutia formelor de reumatism si creste rezistenta tesuturilor cartilaginoase la socuri sau uzuri.

Extract de ciuperca tibetana – are un efect antiinflamator incredibil deoarece poate lupta impotriva reactiilor auto-imune, care afecteaza tesutul cartilaginos din articulatii. Extractul de ciuperca stimuleaza procesul de regenerare a tesutului articular.

Extract de ardei iute – stimuleaza foarte bine circulatia sanguina locala care are rolul de a produce senzatiile de incalzire de la nivelul zonelor afectate de reumatism. Extractul de ardei iute poate diminua considerabil durerea articulara, mai ales in momentele in care aceasta se agraveaza din cauza frigului.

Uleiuri volatile – de lavanda, grapefruit si arbore de ceai se utilizeaza extern si au efect anti-durere, antiinflamator, dar si efect relaxant la nivelul musculatorii.

Este indicat pentru consum in urmatoarele afectiuni:

  • Artrita si poliartrita reumatoida;
  • Artroza la nivelul genunchiului, a cotului, umerilor, etc;
  • Spondilita anchilozanta;
  • Psoriazis;
  • Nevralgii care sunt produse din cauza frigului;
  • Lombosciatica.

 

Ca si mod de administrare este recomandat un strat subtire, mai ales daca este pentru prima data cand se foloseste crema, masand foarte usor pielea pentru cateva secunde. Crema va patrunde in piele si este suficienta o aplicare la 48 de ore.

 

Se aplica in cantitati mici deoarece produsul are un puternic efect rubefiant. De asemenea, nu este recomandat sa fie aplicata crema pe mucoase oculare, anale, bucale, pe rani sau pe inflamatii ale pielii deoarece poate provoca usturimi ori dureri la nivel local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.