Branca ursului – ce beneficii are pentru sanatatea ta?

Branca ursului – ce beneficii are pentru sanatatea ta?

 

Daca esti pasionat de remedii naturiste, de plante si de beneficiile lor asupra sanatatii tale, atunci cu siguranta ai auzit deja de branca ursului, cunoscuta si sub numele de „planta iubirii”. Branca ursului este folosita de sute de ani impotriva sterilitatii si a impotentei, insa studiile recente au descoperit si alte beneficii pe care le are asupra sanatatii noastre.

Branca ursului poate fi folosita cu succes in cazul bolilor genitale feminine pentru ca stimuleaza activitatea ovariana. Mai mult decat atat, aceasta planta poate fi folosita cu succes si pentru regularizarea ciclului menstrual. Sa nu uitam nici de faptul ca multe femei au reusit sa ramana insarcinate dupa introducerea acestei plante in alimentatie, ea fiind si un afrodiziac natural cu rol important in stimularea libidoului.

Radacina acestei plante a fost folosita mult timp ca pansament natural pentru vanatai, rani sau iritatii. Astazi, frunzele sunt folosite in diverse infuzii pentru tratarea taieturilor minore sau a muschilor inflamati. Daca te confrunti cu negi inestetici și nu reusești să scapi de ei oricât de multe soluții ai folosi, poate ar fi bine să încerci și ceaiul de branca ursului. Radacina mai poate fi folosita si pentru tratarea durerilor dentare. Se spune ca daca tii o mica parte din radacina pe dintele inflamat, durerea va disparea ca prin minune. Tot pentru dureri de dinti poti folosi tinctura de branca ursului pe care o aplici pe gingii. Poti opta pentru tinctura de branca ursului de la Dacia Plant, Favisan sau Hypericum Plant. Avantajul cel mai mare al acestor produse este chiar pretul mic. De ce sa cheltui o mica avere pe tot felul de tratamente care promit minuni, cand poti incerca un remediu natural extrem de ieftin si care intotdeauna a dat rezultate?

Branca ursului mai poate fi folosita si in tratarea tulburarilor digestive. Daca te confrunti cu diaree, balonare, digestie greoaie, indigestie sau crampe abdominale, poti introduce in rutina ta ceaiul de branca ursului sau capsulele, daca nu suporti gustul ceaiului. Vei vedea ca treptat digestia ta va fi din ce in ce mai buna, si tu te vei simti excelent!

Daca ai o perioada mai incarcata sau suferi de oboseala cronica, solutia este tot aceasta planta miraculoasa, comparata de multe ori cu ginseng-ul. De altfel, samanta plantei a fost folosita mult timp drept remediu pentru durerile de cap severe sau pentru starile de anxietate. Daca stii ca urmeaza sa treci printr-o perioada mai stresanta din punct de vedere fizic sau psihic, ar fi bine sa te inarmezi cu capsulele de branca ursului de la Herbagetica sau Dacia Plant si vei vedea ca nu vei avea probleme!

Studiile recente au aratat faptul ca branca ursului in asociere cu plantele antitumorale cum ar fi brusture sau vasc, pot distruge celulele canceroase. Cercetatorii sustin ca aceasta asociere de plante este benefica in cazul tuturor tipurilor de cancer si contribuie la refacerea celulelor organismului. Nu se cunosc inca statisticile acestor studii clinice, insa cercetatorii sustin ca sunt pe drumul cel bun si ca in cativa ani vom auzi de remedii minune impotriva cancerului care au la baza aceasta planta.

Daca nu ai folosit pana acum aceasta planta miraculoasa si vrei sa o incerci si sa ii simti beneficii pe propriul organism, in magazinul nostru vei gasi o selectie larga de capsule, ceaiuri sau tincturi de branca ursului de la diferiti producatori, la preturi mai mult decat accesibile!

 

Sursa foto: pixabay.com

(https://pixabay.com/ro/heracleum-sphondylium-eltrot-848688/)

2 thoughts on “Branca ursului – ce beneficii are pentru sanatatea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.