Făina integrală de grâu vs făina albă Care este mai bună ?
Civilizația umană s-a constituit și s-a dezvoltat ca o veritabilă civilizație a grâului, aportul acestei cereale rămânând o constantă semnificativă…
Un Blog în slujba sănătății tale.
Civilizația umană s-a constituit și s-a dezvoltat ca o veritabilă civilizație a grâului, aportul acestei cereale rămânând o constantă semnificativă…
Mierea de albine este un aliment natural cu multiple proprietăți benefice pentru sănătate, cu gust dulce și aromat, pe care…
Când vine vorba de produse apicole, vorbim despre produse ale stupului pe care le cunoaștem cu toții, le îndrăgim și utilizăm.…
Tofu este un aliment japonez popular preparat din soia. Gustul său este apreciat atât de vegetarieni, vegani, cât și de…
Te privești uneori în oglindă și, oricât de blândă ai încerca să fii cu tine, nu poți să nu observi…
Șofranul, denumit și Aurul Roșu, este o plantă veche și scumpă, un condiment cu un parfum puternic și o culoare…
În medicina alopată, antibioticele tradiționale reprezintă instrumentul de bază în tratarea diferitelor tipuri de infecții bacteriene. Numai că aceste medicamente…
Considerată sacră în Antichitate, atunci când se organizau adevărate ritualuri în perioada în care se culegea, salvia este un excelent…
Deși o plantă banală, întâlnită la tot pasul, pe pajiști, la margini de păduri, în vii, pe stânci, lângă ziduri şi…
Supranumite „doctorul celor 100 de boli„, cuișoarele sunt printre cele mai apreciate condimente din gastronomie, având, totodată, un potențial terapeutic…