HEPAVIV – supliment organic 100% natural pentru sanatatea ficatului tau

Hepaviv supliment organic 100% natural

Ce este Hepaviv?
Cum este conceput Hepaviv?
Care este efectul Hepaviv?
Când să iau Hepaviv?
Prevenții
Cum se administrează?

Ce este HEPAVIV?

HEPAVIV este un produs obținut integral din produse naturale, având la bază complexul de substanțe numit „silimarină” (extras din semințele ciulinului de lapte). Se adresează persoanelor cu probleme sau boli hepatice. Silimarina este cel mai recunoscut element natural asociat cu regenerarea celulelor hepatice.

Cum este conceput HEPAVIV?

HEPAVIV este un produs de înaltă calitate, creat cu seriozitate și dedicare încă din momentul alegerii semințelor de armurariu (materia primă), cultivate în Bulgaria. Efortul găsirii celei  mai bune variante de a produce acest supliment alimentar, astfel încât proprietățile substanței să nu fie alterate, creează din acest produs un exemplu de calitate. Este produs de Phytoviv.

Care este efectul HEPAVIV?

Cu un istoric impresionant, silimarina este considerată un sprijin în tratarea bolilor ficatului, datorită complexului de flavonolignani care reduc activitatea radicalilor liberi. Acest supliment reușește să stea în calea toxinelor, având în vedere modul în care acționeaza silimarina. Rolul principal al acesteia este de a potența producerea celulelor hepatice, care să stea în calea introducerii noilor toxine. HEPAVIV poate fi utilizat ca și agent regenerator, având în vedere capacitatea lui de sinteză a noilor celule. Excesul de radicali liber în corp produce carncer, diabet, boli de inimă, iar reducerea acestora este prioritatea Hepaviv. Datorită proprietăților antioxidante ale silimarinei, radicalii liberi nu mai pot supraviețui în corpul uman.

Silimarina, în general, își găsește un aport pozitiv în toate organele, având în vedere că prima lui țintă este ficatul, un organ extrem de important în întreaga rețea a corpului uman. Astfel, HEPAVIV poate fi chiar și o soluție de prevenție a îmbătrânirii, toleranță față de factori extreni (toxine, alergeni etc), stimularea producerii de proteine, regenerarea celulelor și reducerea inflamațiilor.

Calitatea ficărui lot de Hepaviv este verificată atent în laborator, făcând astfel din acest produs, unul în care poți avea siguranța efectelor pozitive.

Când să iau HEPAVIV?

HEPAVIV se administrează în două cazuri posibile: la sfatul unui doctor sau din propria inițiativă. Dacă doriți să începeți HEPAVIV și să beneficiați de calitățile lui de bun detoxifiant.
Dacă ați luat decizia că vreți să luați HEPAVIV, utilizați indicațiile date de prospect și respectați doza recomandată.
Oamenii, în general, decid să utilizeze HEPAVIV, dacă au o anumită sensibilitate hepatică sau dacă, în cazul nefericit, suferă de boli ale ficatului.

Prevenții

În cazul în care aveți o problemă gravă de sănătate, precum diabet, cancer, etc., este important să înștiințați medicul de acest nou aport de suplimente introdus prin HEPVIV în organsim
Deși nu a fost certificat un efect pozitiv sau negativ asupra gravidelor, silimarina nu este recomandată femeilor care se pregătesc să devină mame.

Cum se administrează?

Este recomandată o doză zilnică de 8,5 g (echivalentul a 3 linguri măsurate). Această cantitate satisface aportul normal de silimarina pe care corpul uman ar trebui să îl primească, anume 250 mg.

Comercializarea acestui produs reușește să introducă pe piață un anumit standard, pe care fiecare produs naturist ar trebui să îl urmeze.