Bounty Raw Vegan – pași simpli, chiar la tine acasă

Rețeta de Bounty Raw Vegan este aliatul nostru de succes atunci când vrem să ne bucurăm de gustul intens de nucă de cocos învelită în ciocolată, însă eticheta ne ”descurajează”.

Preparat cu lapte și făină de cocos, este ideal pentru persoanele cu alergie la gluten sau produse lactate, ori pur și simplu pentru cei ce doresc să țină departe kilogramele în plus. Pe lângă gustul incomparabil, consumul de nucă de cocos ne aduce și o mulțime de beneficii, precum:

  • este foarte utilă în procesul de absorbție al nutrienților în organism;
  • este bogată în substanțe cu un puternic efect anti-trombotic și anti-cancerigen;
  • inclusă într-o dietă ketogenică, are un efect pozitiv în diminuarea crizelor de epilepsie;
  • reduce nivelul de colesterol rău din sânge.

Vezi ingredientele și modul de preparare al unui Bounty Raw Vegan delicios, mai jos:

Bounty raw vegan interior:

fulgi de cocos – 200g
– cremă/lapte de cocos – 150ml
făină de cocos – 3 linguri
sirop de agave – 3 linguri

Bounty Raw Vegan glazură:

ulei de cocos topit la bain-marie – ½ cană
cacao – 5 linguri
– sirop de agave/ de cocos – 2 linguri
– un praf de sare

Se amestecă toate ingredientele enumerate până se obține o compoziție moale pe care o presăm într-o formă dreptunghiulară, de preferat din silicon, și o dăm la congelator.

Pentru glazură: Punem într-un robot cu lama S uleiul de cocos, pudra de cacao, îndulcitorul, praful de sare și mixăm pentru minim 15 secunde.

Scoatem compoziția din congelator, o tăiem în ce forme dorim, le scufundăm în glazură și punem batoanele pe o farfurie sau hârtie cerată (de preferat). Le dăm la frigider. Aceste batoane vor rămâne proaspete timp de 2 săptămâni dacă sunt ținute în frigider sau 2 luni dacă se vor păstra în congelator.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.