Cum sa introduci cafeaua verde in alimentatia zilnica daca vrei sa slabesti

Cum sa introduci cafeaua verde in alimentatia zilnica daca vrei sa slabesti

Link foto: https://pixabay.com/en/coffee-coffee-beans-gayo-coffee-1869340/

De multe ori cautam solutii rapide, care sa ne ajute sa slabim, apeland chiar la metode drastice, fara sa constientizam pericolul la care ne supunem. Intotdeauna cand ne decidem ca este timpul pentru o dieta, stilul de viata si alimentatia joaca un rol extrem de important. Ce este cafeaua verde si cum o introduci in alimentatia zilnica pentru a te putea bucura de beneficiile sale pe termen lung?

O cantitate de cafea verde consumata zilnic impreuna cu mesele principale ale zilei, te poate ajuta sa ai un stil de viata sanatos, dar si sa scapi de kilogramele in plus. Boabele de cafea verde sunt renumite pentru sanatatea pe care i-o ofera organismului datorita faptului ca nu sunt prajite si nu isi pierd din proprietati. Boabele necoapte de cafea au in compozitie substante, care, in combinatie cu cafeina, impiedica formarea depozitelor grase si stimuleaza arderea rapida a grasimilor.  Cafeaua verde contine acid clorogenic, care are rolul de a reduce absorbtia de zahar din organism.

Cum introduci cafeaua verde in alimentatie pentru a te bucura de cele mai bune rezultate

 

Atunci cand incepi o dieta este important sa iti stabilesti mesele principale ale zilei si sa iti urmezi programul in tocmai. Asa ca, nu renunta la micul dejun ori la alta masa din timpul zilei. Pentru rezultate favorabile in scurt timp, este important sa ii oferi corpului tau aportul de minerale, vitamine si proteine de care acesta are nevoie. Incearca sa adopti un stil de viata sanatos, care sa contina zilnic legume, fructe, dar si cel putin 2 litri de lichide.

Pentru a integra cafeaua verde in regimul zilnic, oamenii de stiinta recomanda 400 de mg de extract de boabe de cafea verde, inainte cu 30 de minute de fiecare masa, pentru o perioada de doua saptamani. Acest procedeu zilnic, te va ajuta sa slabesti sanatos, fara efectul de bumerang, aproximativ 2 kilograme in 2 saptamani.

Rolul cafelei este acela de a regla metabolismul si de a inhiba aportul de glucoza in intestine, dar si de a reduce colesterolul din sange, fiind un adjuvant natural in mentinerea sanatatii.

Pentru a avea un efect garantat este indicat sa consumi cafea verde cu 30 de minute inainte de fiecare masa pentru ca iti va oferi senzatia de satietate mai repede, ajungand astfel sa mananci mai putin, dar suficient cat corpul tau are nevoie. Stabileste-ti portiile de mancare astfel incat sa te ridici intotdeauna de la masa atunci atunci cand simti ca te-ai saturat, fara sa mai consumi altceva in plus.

Fa miscare in fiecare zi. Pe langa alimentatia potrivita, un stil de viata echilibrat presupune si miscare zilnica. Fie ca optezi pentru o ora la sala de sport ori mers pe jos, mers pe bicicleta, fiecare forma de miscare este indicata atunci cand vrei sa slabesti.

 

Pentru a nu te plictisi de  acelasi gust in fiecare zi, poti sa adaugi in cafea si o cantitate mica de ghimbir. Rolul acestuia este acela de a intensifica arderea caloriilor, stimuland metabolismul in special in zona coapselor, dar si in zona abdominala. De asemenea, consumul de ghimbir are si rolul de a detoxifia organismul, crescand nivelul de energie.

Datorita faptului ca nu este supusa unui tratament termic, cafeaua verde are o concentratie mai mare de antioxidanti, care sunt benefici organismului. Asa ca este aliatul perfect in curele de salbire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.