Tort Snickers Raw

Stratul de Nuga:

- făină de migdale – 180g

- făină de cocos – 40g

- pudră de mesquite – 2 lingurite

- ulei de cocos – 30g ( aprox. 6 lingurite)

- sirop de cocos/ sirop de agave/ sirop de artar – 50g

- lapte vegetal – 100 ml

Amestecam toate ingredientele uscate, adaugam uleiul de cocos topit la bain-marie, îndulcitorul și punem treptat laptele vegetal. Mixam bine compozitia pana devine o crema si o presam pe fundul unei tavi detasabile. Se da la congelator.

 

Stratul de Caramel:

curmale fără sâmburi – 100g

-  arahide crude – 50g

Se mixeaza curmalele intr-un robot cu lama S sau blender. Se opreste robotul din cand in cand pentru a aduna compozitia cu o spatula si a mixa din nou.

Intindem caramelul peste nuga si punem arahidele. Se da din nou la congelator.


Stratul de Ciocolată:

ulei de cocos – 50g

-  sirop de cocos/ sirop de agave/ sirop de artar – 15g ( sau dupa gust)

-  cacao crudă – 3-4 linguri

Topim uleiul de cocos la bain-marie, adaugam cacaoa, indulcitorul si amestecam bine. Turnam ciocolata peste stratul de nuga cu caramel de la congelator. Ciocolata se va întări imediat datorită straturilor reci.

Comentarii

Comentariul a fost trimis!

Copyright © 2020 Plafar online Planteea.ro

Adaugate in cos:
Produs Buc Pret
Subtotal 0 produse 0 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250 RON
Taxele de livrare si totalul vor fi calculate in pagina de finalizare comanda
Salveaza ca wishlist Vezi cos

Produs adaugat cu succes in cos

Acest produs se afla in stoc furnizor si se poate livra dupa confirmarea acestuia. Stocul furnizorului nu se updateaza in timp real, astfel ca pot aparea situatii in care produsul sa nu mai fie disponibil.
In aceasta perioada furnizorii ne onoreaza comenzile cu o intarziere de minim 5 ZILE.
Cantitate: buc
Pret produs: Lei

Subtotal produs: Lei


Articole in cos: buc

Total cos: Lei