Tort Snickers Raw cu Caramel Sărat

Stratul de Nuga:

- Unt de migdale – 400g

Faina de cocos – 3 lg

- Sirop de artar – 4 lg

Se mixeaza toate bine intr-un robot cu lama S sau blender iar compozitia rezultata se preseaza pe fundul unei tavi detasabile.


Stratul de Caramel:

- Curmale – 400g

- Nuca pecan

- Un praf de sare

Se mixeaza curmalele intr-un robot cu lama S sau blender. Se opreste robotul din cand in cand pentru a aduna compozitia cu o spatula si a mixa din nou. Daca vreti o compozitie mai putin caramelizata se poate adauga apa sau se pot hidrata curmalele. Intindem caramelul peste nuga, se aseaza nucile pecan si presaram un praf de sare.

 

Stratul de Ciocolata:

- Unt de cacao – 175 g

- Cacao – 4 lg

- Sirop de artar – 2 lg sau dupa preferinta

Topim untul de cacao la bain-marie, adaugam cacaoa si siropul de artar si amestecam bine. Lasam compozitia de ciocolata la rece pana cand capata o consistenta de crema dupa care o intindem peste stratul de caramel si nuci.

Mai putem presara alune de padure sau ce va inspira.

Enjoy!


Comentarii

Comentariul a fost trimis!

Copyright © 2020 Plafar online Planteea.ro

Adaugate in cos:
Produs Buc Pret
Subtotal 0 produse 0 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250 RON
Taxele de livrare si totalul vor fi calculate in pagina de finalizare comanda
Salveaza ca wishlist Vezi cos

Produs adaugat cu succes in cos

Acest produs se afla in stoc furnizor si se poate livra dupa confirmarea acestuia. Stocul furnizorului nu se updateaza in timp real, astfel ca pot aparea situatii in care produsul sa nu mai fie disponibil.
In aceasta perioada furnizorii ne onoreaza comenzile cu o intarziere de minim 5 ZILE.
Cantitate: buc
Pret produs: Lei

Subtotal produs: Lei


Articole in cos: buc

Total cos: Lei