6 uleiuri esentiale pentru combaterea durerilor de cap

Medicamentele, tratamentele. durerile de cap, migrenele si stresul sunt cele care creeaza starile de discomfort si irascibilitatea. Sunt cele mai groaznice momente pe care vrei sa le eviti pe cat posibil,e naturiste nu mai au nici un efect si par ca sunt din ce in ce mai ineficiente, dar poate un mix din uleiuri esentiale iti va oferi echilibru spiritual si fizic.


  1. Trandafirul

Datorita proprietatilor sale aromatice, uleiul de trandafir te ajuta sa iti relaxezi corpul si sa iti calmezi sistemul nervos, epuizat si afectat de stresul si tensiunea cotidiana. Uleiul de trandafir are proprietati anti-depresive si reuseste sa redea echilibru spiritual si fizic. Calitatile sale terapeutice calmeaza supararile emotionale, insomnia si starile de depresie, redandu-ti in acelasi timp increderea in tine.  

uleiul de trandafir.jpg

  1. Lavanda

Lavanda sau levantica are proprietati miraculoase de a destresa si relaxa sistemul nervos, ajutandu-te pe tine sa ai parte de o restabilire la nivel emotional si fizic. Cateva momente de meditare, in timp ce inhalezi mirosul aromat al plantei mov, considerata sacra in vremea grecilor si romanilor, uleiul de lavanda este o potiune minune pentru durerile de cap.  

ueliul de lavanda.jpg


  1. Melisa

Melisa sau roinita este o planta miraculoasa care conserva proprietati benefice sistemului nervos - stimuleaza optimismul si starea spirituala. Este ideala pentru calmarea durerilor de cap. Uleiul de melisa are o actiune tonica asupra creierului si este un ajutor de nadejde pentru starile de depresie si stres.

ulei de melisa.jpg


  1. Musetel

Uleiul de musetel stimuleaza starea de relaxare a corpului. Proprietatile sale concentrate in sticlutele de ulei de musetel te ajuta sa eliberezi stresul si starile de irascibilitate, tensiune si nervozitate. Calitatile sale de calmare sunt un remediu eficient pentru migrene.


Comentarii

Nu exista nici un comentariu pentru acest articol
Comentariul a fost trimis!

Copyright © 2019 Plafar online Planteea.ro

Adaugate in cos:
Produs Buc Pret
Subtotal 0 produse 0 RON
Livrare gratuita la comenzi peste 250 RON
Taxele de livrare si totalul vor fi calculate in pagina de finalizare comanda
Salveaza ca wishlist Vezi cos

Produs adaugat cu succes in cos

Produsul are nevoie de transport cu atmosferă controlată, astfel costul transportului se va majora cu 8 lei. Acest tip de produs este disponibil doar in Romania (This type of product is only available in Romania)
Cantitate: buc
Pret produs: Lei

Subtotal produs: Lei


Articole in cos: buc

Total cos: Lei